ΝΕΑ ΗΘΗ…

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε σήμερα ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Νέστωρ Αντωνίου, ο οποίος έφτασε σε σημείο να υποκαταστήσει ακόμη και τον αρμόδιο υπουργό Υγείας και να ανακοινώσει εκείνος στη θέση του την απομάκρυνση από τη θέση της υποδιοικήτριας Αγγέλας Βαγενά.

Με πράγματι άκομψο τρόπο ο κ. Αντωνίου σε δηλώσεις του σε μέσα ενημέρωσης των Τρικάλων πρόλαβε ακόμη και την τελική απόφαση του υπουργού ανακοινώνοντας την απομάκρυνση της κ. Βαγενά.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο αντικατάστασης της κ. Βαγενά ανέφερε: «Ναι θα αντικατασταθεί. Έχουν οριστεί ήδη οι δύο αντικαταστάτες. Πρόκειται για τον Δημήτρη Δημητριάδη, οδοντίατρο, ο οποίος θα αναλάβει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ενώ το δεύτερο πρόσωπο είναι από τη Λαμία. Μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξει η σχετική απόφαση και θα ανακοινωθεί από την πλευρά του υπουργείου Υγείας».

Αν μη τί άλλο άκομψη και εντελώς αντιδεοντολογική η δήλωση του κ. Αντωνίου ο οποίος τουλάχιστον θα έπρεπε να περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του υπουργού.

Αλήθεια αυτό είναι το ήθος που ευαγγελίζεται η Αριστερά;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ