«ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ» ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ (ΦΩΤΟ)

Με την οργή ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές και την πρόσφατη επίθεση των ΜΑΤ στην Αθήνα να ξεχειλίζει, αλλά και αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέσα από τα σωματεία και τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, εκατοντάδες συνταξιούχοι «βούλιαξαν» το πρωί της Παρασκευής την κεντρική πλατεία της Λάρισας, μετέχοντας σε πανθεσσαλικό συλλαλητήριο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Με ξύλο, ψέματα και τρομοκρατία δεν πρόκειται να καταλαγιάσουν τη δίκαιη αγανάκτησή μας, την ώρα μάλιστα που οι πόρτες του πρωθυπουργικού γραφείου παραμένουν κλειστές για τους συνταξιούχους»,υποστήριξαν οι ομιλητές, χαρακτηρίζοντας ως «δείγμα παλικαριάς» τη σημερινή συγκέντρωση.

«Με την οργάνωσή μας στα σωματεία και τους αγώνες μας στο δρόμο θα αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων και θα στείλουμε τους “λακέδες” της άρχουσας τάξης και τη συγκυβέρνηση σπίτι τους», τόνισε στην κεντρική του ομιλία ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ Παναγιώτης Σοφός, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΟΑΕΕ Δ. Σβορώνος καθώς και εκπρόσωποι συνταξιουχικών σωματείων από Μαγνησία, Τρίκαλα, Καρδίτσα, εκπρόσωποι φορέων κλπ.

Η πανθεσσαλική κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τους συνταξιούχους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί νέο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL
OLYMPUS DIGITAL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ