«ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο Δ. ΖΑΧΕΙΛΑΣ

Σοκαρισμένη ακόμη η κοινωνία της Λάρισας «αποχαιρετά» στις 16.00 το απόγευμα από τον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους τον 32χρονο Δημήτρη Ζαχείλα, που «έφυγε» χθες προδομένος από την καρδιά του.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», όταν και κατά τη διάρκεια προπόνησης με την ομάδα του ο 32χρονος Λαρισαίος ένοιωσε αδιαθεσία για να καταρρεύσει λίγο αργότερα μπροστά στα μάτια συναθλητών του, ενώ παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες προπονητών αρχικά αλλά και ανδρών του ΕΚΑΒ συνοδεία γιατρού στη συνέχεια, ο άτυχος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δεν τα κατάφερε, για να διαπιστωθεί λίγο αργότερα ο θάνατός του από γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου και μεταφέρθηκε.

Ο Δημήτρης Ζαχείλας αγωνιζόταν με τη φανέλα του «Μαρίνου Αντύπα» για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ, ενώ ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Λάρισας λόγω της εργασίας του σε γνωστό μπαράκι της Πατρόκλου αλλά και της ενασχόλησής του με τη μουσική, καθώς έπαιζε μπάσο συμμετέχοντας σε μουσικά σχήματα της Λάρισας.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του γονείς και αδέλφια.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ