ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΔΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!

Σε διαβεβαιώσεις πως οι κάτοικοι των Τεμπών θα εξασφαλίσουν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια της κοιλάδας προχώρησε κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα ο Γ.Γ του υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες, τονίζοντας ωστόσο πως οι υπάρχουσες ψηφισμένες συμβάσεις «δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αλλαγών».

Περιγράφοντας στους δημοσιογράφους τη χρήση ειδικής κάρτας μόνιμου κατοίκου που θα εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση ο κ. Δέδες τόνισε πως «είναι δέσμευσή μας πως οι κάτοικοι της περιοχής δεν θα επιβαρύνουν την κασθημερινότητά τους με ένα επιπρόσθετο κόστος», ενώ από την πλευρά της η υφυπουργός Υποδομών Μ. Χρυσοβελώνη που συνόδευε τον κ. Δέδε στην περιοδεία του στη Θεσσαλία αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του υπουργείου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σημειώνεται πως οι δηλώσεις Δέδε έγιναν στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου και πραγματοποιήθηκε σχετική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, ο οποίος και προχώρησε στην ανακοίνωση έργων συνολικού προϋπολογισμού 44 εκατ. ευρώ που προβλέπονται για τη Θεσσαλία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους 8 κυκλικούς κόμβους που θα κατασκευαστούν σε Λάρισα και Μαγνησία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ