«ΕΠΕΣΕ» Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ (ΦΩΤΟ)

Απαστράπτουσες και ξυπνώντας μνήμες άλλων εποχών πάνω από 60 «καλλονές» τράβηξαν το μεσημέρι τα βλέμματα εκατοντάδων Λαρισαίων που εκμεταλλευόμενοι τη λιακάδα δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κεντρική πλατεία, απολαμβάνοντας το θέαμα!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ λόγος για το 5ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου που ξεκίνησε το Σάββατο από την κεντρική πλατεία της Λάρισας, με Τζάγκουαρ, Φεράρι, αγαπημένους «σκαραβαίους» και Ντεσεβώ να κλέβουν την παράσταση δίπλα σε περήφανους ιδιοκτήτες που φρόντιζαν την κάθε λεπτομέρεια συμμετέχοντας στο φετινό ράλι με προορισμό τη λίμνη Πλαστήρα και τα Μετέωρα.

«Πρόκειται για μια εκδήλωση που στόχο έχει την τουριστική και πολιτιστική προβολή της Θεσσαλίας», τόνισε εκ μέρους των διοργανωτών ο Κ. Σκριάπας του δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», ενώ η εκκίνηση δόθηκε εν μέσω χειροκροτημάτων από τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Θ. Παιδή.

Σημειώνεται πως το 5ο ράλι Ολύμπου, με πάνω από 60 συμμετοχές από ολόκληρη της Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Βέροια, Βόλος, Λάρισα κλπ) αλλά και το εξωτερικό (Βέλγιο) διοργανώνεται από το Φορέα Πολιτισμού και Επιστημών  Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”  (Ελασσόνα -Θεσσαλία) και την παντοδύναμη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ- Θεσσαλονίκη ) ,με  την υποστήριξη της FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ ,της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ)  ,του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας  (ΣΚΑΛ) και της Εθελοντικής Οργάνωσης «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ» -Τρίκαλα , υπό την Αιγίδα της  Περιφέρειας  Θεσσαλίας και των Δήμων  Λάρισας , Φαρκαδόνας,  Τρικκαίων και Καλαμπάκας .

Ειρήνη Παπουτσή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ