ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Βαριά ήττα με σκορ 1-4 γνώρισε σήμερα στην έδρα της η ομάδα της Δόξας Αργυροπουλίου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων, με τους παίκτες του Γ. Μιχαλέ αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ να ισοφαρίζουν για να καταρρεύσουν στη συνέχεια δεχόμενοι άλλα τρία τέρματα!

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε με τη συμπλήρωση του ημιώρου, όταν ο Λόλας με κεφαλιά νίκησε το Μπαχτσιβάνο, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με την έναρξη της επανάληψης, όταν μετά από σέντρα του Ζάχου ο Τσούτσας από κοντά έγραψε το 1-1.

Τα πανηγύρια δεν κράτησαν πολύ καθώς ο Αχιλλέας στο 53’ πήρε και πάλι το προβάδισμα με σουτ του Τλούπα, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη τέρματα στο 67’ με το Βούλγαρη και στο 77’ με τον Παλάσκα, που διαμόρφωσαν και το τελικό 1-4 για τους Φαρσαλινούς που παρέμειναν έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο το Δωτιέα Αγιάς.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιάννης Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Καρράς, Μάρκου, Μπουζούκας, Κούλπας, Σχοινάς (70′ Χαρισούλης), Ριζούλης (83′ Τσούτσας Ι.), Ζάχος, Τσούτσας Αλ., Κόκκορας (75′ Σιαμαντούρας).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ