ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για το Σμόλικα Φαλάνης που στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ και σε ένα από τα πλέον…  παραδοσιακά ντέρμπι της κατηγορίας επικράτησε με 0 – 1 του Φαλανιακού με γκολ του Γιώργου Κακαβίτση στο 52′.

Σε ένα δυνατό πρώτο μέρος Φαλανιακός και Σμόλικας κατάφεραν να αλληλοεξουδετερωθούν, ωστόσο με την έναρξη της επανάληψης και μετά από εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Σκούπρα, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Γιώργος Κακαβίτσης δεν αστόχησε γράφοντας το 0 – 1.

Μοιραίοι για τους γηπεδούχους οι Βαρσάμης, Κόκκινος και Παπαγεωργίου που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει νικητή το Σμόλικα, με το «χρυσό» όπως αποδείχτηκε τέρμα του Κακαβίτση να τους χαρίζει και το «τρίποντο»!

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Καλαμάτας, Μαχαίρας (57′ Κόκκινος Στ.), Βαρσάμης, Τσάκε (22′ λ.τ. Κολοβός), Λιλολάρι, Λυγούρας Γ., Φατούρας, Πανταζής, Λυγούρας Χρ. (46′ Κόκκινος Ι.), Παπαγεωργίου, Αλατάς Ι.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Χάμος, Μανακούσιος Θ., Σκούπρας, Τανάγιας Χρ., Δολιάνης, Κολοβός Χρ., Μανακούσιος Δ., Κόκρας, Τσιρβούλης (85′ Κολοβός Κ.), Δάσσιος (79′ Γκαλμποκίνης), Κακαβίτσης.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ArenaLarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ