ΣΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η Γ.Σ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΛ

Σε ενωτικό κλίμα και παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ και μελών της διοίκησης πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Αντώνη Τσαγκάλη να προτρέπει όλους σε ενότητα «προκειμένου να κλείσει επιτέλους ο κύκλος της εσωστρέφειας», κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγιναν οι απολογισμοί της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, εγκρίθηκαν οι οικονομικοί απολογισμοί των τμημάτων, ενώ συζητήθηκαν και τροποποιήσεις του νέου καταστατικού, οι οποίες και θα τεθούν σε ψηφοφορία σε προσεχή συνέλευση.

Αποδίδοντας τις κόντρες σε «λάθος πληροφόρηση» και ζητώντας ενότητα πήρε το λόγο και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Α. Κούγιας, ο οποίος έκανε νέο «άνοιγμα» και προς τους οργανωμένους που απέχουν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της Γ.Σ αναγνώσθηκε επιστολή του απόντος λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό Δ. Κούρου, με την οποία και ζητούσε να γίνει πρόταση μομφής προς το Δ.Σ της Ερασιτεχνικής, με την πρόταση να απορρίπτεται.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: LarissaSportNews

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ