ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Λαρισαίων, ανακοίνωσε ο δήμος Λαρισαίων.

Οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι: 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός

θέσης

Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός

ατόμων

101 Δήμος Λαρισαίων Λάρισα ΔΕ Χειριστών γεωργικού ελκυστήρα 8 μήνες 2
102 Δήμος Λαρισαίων Λάρισα ΥΕ Εργατών κοιμητηρίου 8μήνες 2
103 Δήμος Λαρισαίων Λάρισα ΥΕ Εργατών περισυλλογής ζώων (κυνοκομείου) 8 μήνες 1
104 Δήμος Λαρισαίων Λάρισα ΥΕ Εργατών πρασίνου 8 μήνες 5
105 Δήμος Λαρισαίων Λάρισα ΥΕ Φυλάκων 8 μήνες 2
106 Δήμος Λαρισαίων Λάρισα ΥΕ Καθαριστριών 8 μήνες 2

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

1.Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

2.Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

3.Να μην έχουν το κώλυμα του άρθρου 16 του Κ.Κ.Δ &.Κ.Υ

Δεν απαιτείται ως προσόν επιλογής η απόδειξη κατοχής της ελληνικής ιθαγένειας, υπό τους περιορισμούς βεβαίως του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν.2431/1996. Για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας, η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο δεύτερο κεφάλαιο «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» του παραρτήματος της παρούσας ανακοίνωσης. Δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο. 

 Β. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν  την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣOX.4 μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαρισαίων, Ίωνος Δραγούμη αριθμός 1, Τ.Κ. 41222 Λάρισα απευθύνοντάς το στη Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Προσωπικού υπ’ όψιν κ. Αθανάσιου Αναστασίου ή κας Νεκταρίας Αναστασίου (τηλ. επικοινωνίας: 2413-500342, 2413-500242) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες, δηλαδή  από 8-10-2016 ως 17-10-2016 .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ