«ΤΡΕΝΟ» Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 3-0 ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

“Τρένο” συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Απόλλωνας Φιλιππούπολης που σήμερα και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής επικράτησε στην έδρα του Πιερικού με 3-0, πατώντας… γκάζι στην επανάληψη απέναντι στο νεανικό σύνολο του Μιχάλη Ζιώγα που επέστρεψε ως αντίπαλος στη Φιλιππούπολη.

Παρουσία 500 οπαδών του ο Απόλλωνας προηγήθηκε με τη συμπλήρωση του 20λέπτου, όταν με την εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκου ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0.

Προσωπική υπόθεση το δεύτερο τέρμα του Απόλλωνα, όταν στο 48’ ο Καμπλιώνης με απίστευτη επέλαση και όμορφο τελείωμα πέτυχε το 2-0, ενώ τη νίκη των γηπεδούχων «κλείδωσε» στο 59’ ο Σαχινίδης με ωραίο πλασέ μετά από σέντρα του Κυριάκου.

Οι Απολλωνιστές είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, ενώ το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε να πανηγυρίζουν την τέταρτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα!

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Κυριάκος, Διβανές (62′ Πέντα), Σαχινίδης (69′ Συράκος) , Σουλίδης (75′ Γεωργίου), Καμπλιώνης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ