«ΑΝΤΕΞΕ» ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο Αποστόλης Κορομηλάς στο «τιμόνι» της ομάδας

Αρκετά ανταγωνιστικός, με τον Αποστόλη Κορομηλά στον πάγκο του, στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τυρνάβου, «κράτησε» στο 2-2 τη Δήμητρα Γιάννουλης, ωστόσο  δεν τα κατάφερε στη συνέχεια, για να αποχωρήσει ηττημένος με 6-2, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Η Δήμητρα προηγήθηκε στο 10’ με κεφαλιά του Αμπατζίδη, με τους Τυρναβίτες να ισοφαρίζουν 4’ λεπτά αργότερα με ανάποδο «ψαλίδι» του Γαλάνη.

Στο 19’ ο Κοταρέλας έγραψε το 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο ο Αστέρας στο 24’ με τον Μπαντή να ευστοχεί από τα 11 βήματα!

Στην επανάληψη ο Χατζηγρηγορίου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους με σουτ στο 48’, ενώ τη νίκη «κλείδωσε» στο 80’ ο Κοταρέλας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι απογοητευμένοι Τυρναβίτες δέχτηκαν 2 ακόμη τέρματα στο 86’ και το 89’, με τους Χατζηγρηγορίου και Σπανό να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους.

Αστέρας Τυρνάβου (Αποστόλης Κορομηλάς): Μπαντής Χρ., Πάσιος Αν., Πάσιος Β. (80′ Υσούφης), Γαλάνης, Λάζος, Τάκης, Καρακώστας (75′ Καρατζούνης), Γκαραγκούνης Χ. (55′ Φουντούνας), Γκαραγκούνης Ελ., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ