Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ “ΔΟΥΛΕΥΕΙ” ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ

Ενα άκρως περιπαιχτικό σχόλιο, για τον εκδότη του Βήματος Σταύρο Ψυχάρη, με τίτλο “αλληλεγγύη στη Μάνια Τεγοπούλου” φιλοξενεί σήμερα η “Εφημερίδα των Συντακτών”. Στο σχόλιο αναφέρονται τα εξής:

Το «Βήμα», στη γνωστή στήλη «Βηματοδότης» ή αλλιώς η στήλη του εκδότη, εκφράζει τη λύπη του γιατί οι φορολογικές αρχές κυνηγούν τη Μ.Τ., δηλαδή τη Μάνια Τεγοπούλου. Αυτή που πέταξε στον δρόμο 800 εργαζομένους και έβαλε «λουκέτο» στην «Ελευθεροτυπία».

Σύμφωνα με πηγές, άλλοι… πρώην εκδότες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους γιατί ο Σταύρος Ψυχάρης δεν στέκεται αλληλέγγυος και σ’ αυτούς.

Πληροφορίες, που δεν έχουν όμως διασταυρωθεί, αναφέρουν (η γάτα μου δεν μπόρεσε να το επιβεβαιώσει), ότι οι: Σαραντόπουλος («Απογευματινή»), Καλοφωλιάς («Εξπρές»), Λιακουνάκος («Κέρδος»), Γιαννίκος («Αλτερ») κ.ά. ετοιμάζουν επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Στ. Ψυχάρη, με τίτλο: «Αλληλεγγύη προς όλους. Και εμείς λουκέτα βάλαμε και εμείς οffshore έχουμε».

Αλλά κάπου εδώ σταματάει η πλάκα.

Δεν με ενδιαφέρει αν ο Στ. Ψυχάρης στέκεται… αλληλέγγυος στους ομοίους του, διότι δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Με ενδιαφέρει όμως τι κάνουν οι συνάδελφοί μας στον ΔΟΛ. Απέναντι σε ποιους στέκονται αλληλέγγυοι και από ποιους θα ζητήσουν αλληλεγγύη;

efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ