ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ 3ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια υπόθεση σοβαρά τραυματισμένου 3χρονου κοριτσιού που διακομίσθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, από το νοσοκομείο Καρδίτσας με διάγνωση για περιτονίτιδα απασχολεί τις αρχές που δεν αποκλείουν το μικρό κοριτσάκι να έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης το μικρό κορίτσι οδηγήθηκε άμεσα στο χειρουργείο όπου σύμφωνα με τον διευθυντή της παιδοχειρουργικής Ανδρέα Μάρκου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ρήξη εντέρου που δημιούργησε περιτονίτιδα, ενώ υπήρχε και σοβαρό πρόβλημα παγκρεατίτιδας λόγω τραυματισμού και στο πάγκρεας.

Οι γιατροί σύμφωνα με τον κ. Μάρκου δεν μπορούν να εκτιμήσουν την προέλευση του τραυματισμού, ο οποίος όπως επισημαίνουν προήλθε πολλές ώρες πριν ζητήσει η μητέρα του ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα πάντα με τους γιατρούς επιπλέον καθυστέρηση στην παροχή ιατρικής συνδρομής ίσως απέβαινε μοιραία για το άτυχο κοριτσάκι, που μετά τη χειρουργική επέμβαση μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στον νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία της Αθήνας όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Την ίδια ώρα η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του τραυματισμού του κοριτσιού με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο το κορίτσι να χτυπήθηκε στο σπίτι του από συγγενικό ή άλλο πρόσωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ