ΈΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗ FPLUS

Η φωτογραφική ομάδα fplus, ξεκινάει τις εβδομαδιαίες συναντήσεις και θα παρουσιάσει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00, στο Μύλο του Παππά (1ος όροφος), το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τους επόμενους 10 μήνες. Μέσα από μία πλούσια δράση που περιλαμβάνει εκθέσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις φωτογράφων, ομιλίες, διαλέξεις, διαγωνισμούς κ.ά.,

δίνεται η δυνατότητα στα μέλη της ομάδας, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρει η τέχνη της φωτογραφίας, να εμβαθύνουν, αλλά και να διευρύνουν τους φωτογραφικούς τους ορίζοντες, να καλλιεργήσουν την αισθητική τους και να εξελίξουν το προσωπικό τους ύφος.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και του kaveh kanes.

Παράλληλα, η φωτογραφική ομάδα fplus σε συνεργασία με το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag ανακοίνωσε πρόσφατα και δύο σεμινάρια φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθούν στο Μύλο του Παππά (1ος όροφος).
Το πρώτο αφορά ένα δωρεάν σεμινάριο φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους διάρκειας 9 μηνών που θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη από τις 18.00 έως 19.30 και ένα σεμινάριο φωτογραφίας ενηλίκων διάρκειας 3 μηνών. Η πρώτη συνάντηση με τους συμμετέχοντες θα γίνει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, στις 20.00.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.
Ο κύκλος των μαθημάτων πλαισιώνεται από παρουσιάσεις φωτογράφων, εξωτερικές λήψεις για πρακτική εφαρμογή, ανάθεση ασκήσεων και κριτική ανάλυση των φωτογραφιών που δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com