ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓ. ΒΑΓΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σαφείς αποστάσεις από κάποιους χειρισμούς του δημάρχου Λαρισαίων και από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου απέναντι σε τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης πήρε η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Αγγέλα Βαγενά στην τοποθέτησή της.

Η κ. Βαγενά στην τοποθέτησή της σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει κανείς να αμφισβητεί τη σημαντική προσπάθεια και τις αλλαγές που προσπαθούν να κάνουν οι  Δημοτικοί σύμβουλοι, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι αντιδήμαρχοι , οι Γενικοί Γραμματείς και οι ειδικοί σύμβουλοι. Σ αυτή τη “μικρή Βουλή” γιατί έτσι εξελίσσεται κάθε φορά με την κουβέντα που κάνουμε εδώ μέσα, θα πρέπει να βλέπουμε τις τοποθετήσεις των υπόλοιπων παρατάξεων, όχι ως μηδενισμό των αξόνων που  περιγράφονται σ’ αυτό το  ενημερωτικό υπηρεσιακό σημείωμα του απολογισμού, αλλά από τη σκοπιά της εποικοδομητικής κριτικής για βελτίωση των όσων επικρίνουν τη Δημοτική Αρχή, να τα βλέπουμε σε ένα διαφορετικό επίπεδο από τα προηγούμενα χρόνια.

Και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η ανθρωποφαγία με τον απολογισμό. Γιατί θα πρέπει να λέμε και όσα μας αρέσουν και όσα δεν μας αρέσουν εδώ μέσα. Εμένα -ως γυναίκα- δεν μου αρέσει ο τρόπος που απευθύνεστε στην κ. Καραλαριώτου, στην κάθε Καραλαριώτου, τι θα πει “η Ρένα το βιολί της? και δεν θα της απαντήσω”, ενώ στους άλλους επικεφαλής των υπόλοιπων παρατάξεων θα απαντήσετε και μιλάτε διαφορετικά σ’ αυτούς? Αυτό δεν είναι ανθρωποφαγία?

Δεν μπορώ επίσης να ακούω συνέχεια ότι φταίει ο πολίτης για όλα. Ο  πολίτης αν δει κάτι καλό είτε από τη Δημοτική Αρχή είτε από  την κυβέρνηση ανταποδίδει, Για παράδειγμα αν δει έναν δρόμο καθαρό δεν θα πετάξει το σκουπίδι κάτω,θα κάνει κάθε προσπάθεια να βοηθήσει και ο ίδιος.

Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη, είπατε για τους υπαλλήλους του Δήμου ότι όσους τιμούν το ψωμί που τρώνε από το Δήμο θα τους τιμήσετε ενώ για τους υπόλοιπους δεν θα διστάσετε να πάρετε μέτρα. Τι ακριβώς εννοείτε? θέλω να μου απαντήσετε”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com