ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ «ΠΥΡΑ» ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με τη δημοτική αρχή να συγκεντρώνει τα αντιπολιτευτικά πυρά και το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη να περιγράφει προσπάθεια αποδόμησης του έργου διετίας που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο πλαίσιο εκδήλωσης στο ΔΩΛ στους πολίτες, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας για τον απολογισμό διετίας

της δημοτικής αρχής.

«Υλοποιούμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, υποστηρίζοντας ωστόσο πως υπάρχει έλλειψη διαλόγου και συνεργασίας με την αντιπολίτευση, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στις καταγγελίες της ΛΑΣΥ που αφορούσαν σε διακοπές στην υδροδότηση, ξεκαθαρίζοντας πως αφορούν περιπτώσεις λογαριασμών(σε μικρό ποσοστό) που παραμένουν ανεξόφλητοι για πάνω από 10 μήνες με τους οφειλέτες να μην προχωρούν σε διακανονισμούς παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις.

Για έλλειψη ουσίας κατηγόρησε τη δημοτική αρχή η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρ. Καραλαριώτου, η οποία αναφερόμενη στη στάση της παράταξής της περιέγραψε κατάθεση προγράμματος και προτάσεων που προς το παρόν δεν βρήκαν ανταπόκριση, ενώ ο Κ. Τζανακούλης επανέλαβε τα περί αποθεματικών που παρέλαβε η νυν δημοτική αρχή τονίζοντας πως η παράταξη θα είναι παρούσα για το καλό της πόλης.

Εκ μέρους της παράταξης «Ανθρώπινη Πόλη» η Μ. Καμηλαράκη έκανε λόγο για πολλές υποσχέσεις, εκ των οποίων ελάχιστες υλοποιήθηκαν, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ για νωχελικά βήματα και ανεπάρκεια κατηγόρησε τη δημοτική αρχή και ο Ντ. Διαμάντος.

Τέλος στο πλαίσιο της πρόσφατης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για το θέμα κινήθηκε η ΛΑ.ΣΥ, με τον επικεφαλής της παράταξης Π. Κρίκη να καταγγέλλει πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα και το μεγάλο κεφάλαιο από τη δημοτική αρχή.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ