ΓΑΜΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ!

Ανθρώπινες ιστορίες που δεν γνωρίζουν σύνορα και πολέμους, ανθρώπινες στιγμές και για δυο νέους ανθρώπους που ο όλεθρος του πολέμου στον τόπο τους τους έφερε πρόσφυγες στην πόρτα μας από τη Συρία, με τη 18χρονη Ράουνα και τον 23χρονο Άγκμπαρ να ξεκινούν την κοινή ζωή τους με μια γαμήλια τελετή στη δομή του Κυψελοχωρίου!

gamos2Μοιράστηκαν την ευτυχία τους με όλους, πρόσφυγες, αλληλέγγυους, εθελοντές, ενώ Λαρισαίοι επιχειρηματίες πρόσφεραν το νυφικό, το γαμπριάτικο κοστούμι, μέχρι και γαμήλια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στο τρισευτυχισμένο ζευγάρι, που το επόμενο διάστημα αναμένεται να αναχωρήσει για τη Γερμανία προκειμένου να σμίξει με τους συγγενείς του εκεί.

«Ψυχή» των γαμήλιων προετοιμασιών η εθελόντρια Δανάη Βαλλιάνου που έσπευσε να αναρτήσει τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, στέλνοντας μηνύματα αλληλεγγύης.

«Σε κάποιες πόλεις βάζουν λουκέτα στα σχολεία για να μην μπουν τα προσφυγόπουλα….στην δική μας πόλη γίναμε όλοι μια αγκαλιά για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Μοναδικοί εθελοντές που έτρεξαν για όλα…κι υπέροχοι χορηγοί που πρόσφεραν ο,τι χρειαζόταν χωρίς δεύτερη σκέψη….

Και κάπως έτσι το μια φορά κι έναν καιρό .. έγινε πραγματικότητα. Γιατί όπως είπε και μια φίλη, κανένας πόλεμος και καμία βόμβα δε μπορεί να σκοτώσει την αγάπη…», σημείωσε με νόημα η εθελόντρια.

Να ζήσουν…

Ε.Π.

ΦΩΤΟ:F/B Δ. Βαλλιάνου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ