ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ

ΤηνΤετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 από τις 7μμ μέχρι τις 9μμ στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα«Το επιχειρείν με μια άλλη ματιά» του κέντρου Εντελέχεια με το Αλφάβητο Ζωής.

Η παρουσίαση στοχεύει στο να δώσει μια άλλη οπτική στις καταστάσεις που βιώνουν οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες στην αγορά του σήμερα.

Θα παρουσιαστεί η μέθοδος της Συστημικής Οργανωσιακής Αναπαράστασης που ως βασικό άξονα έχει το καινοτομικό πεδίο εξεύρεσης επαγγελματικών λύσεων. Η μέθοδος αυτή κερδίζει έδαφος με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική.

Για πρώτη φορά στη Λάρισα οι επιχειρηματίες, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων, τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά ένα νέο, δυναμικό, άμεσο και αποτελεσματικό εργαλείο, προκειμένου να ανατάξουν καταστάσεις αιχμής στο εργασιακό, παραγωγικό, αλλά και στο προωθητικό επίπεδο της επιχειρησιακής τους δράσης.

Παρουσιαστής είναι ο κος Νίκος Μ. Βαγιακάκος, Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Εκπαιδευτής Ανθρώπινου Δυναμικού, ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ® ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ & ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Η παρουσίαση είναι δωρεάν και απευθύνεται σ’ όλο το επιχειρηματικό κοινό της Λάρισας αλλά και στους ανέργους που αποτελούν δυνητικούς επιχειρηματίες του αύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2414003141 ή 6974032002

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ