ΝΕΚΡΟΣ 52ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας 52χρονος εργάτης που υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που εργαζόταν σε έργο ασφαλτόστρωσης.

Πιο συγκεκριμένα σε έργο που είναι σε εξέλιξη στα Κανάλια Μαγνησίας, ο άτυχος 52χρονος σε ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας υπέστη ηλεκτροπληξία, όταν κατά τη διάρκεια έκχυσης υλικού ασφαλτόστρωσης από φορτηγό αυτοκίνητο σε διαστρωτήρα ασφαλτομείγματος στον οποίο ακουμπούσε, καθώς η καρότσα του φορτηγού ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρο καλώδιο της Δ.Ε.Η.

Νεκρός είναι ο Γεώργιος Γιάτσος που εργαζόταν σε εργολαβία έργου  (δρόμος 304 ΠΕΒ – Κανάλια) την επίβλεψη του οποίου έχει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν στην οικογένεια του εκλιπόντος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο και μετέφερε τον 52χρονο στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τα αίτια τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ