ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ “ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ”

Ο Ισολογισμός είναι ένα κέντρο παροχής υπηρεσιών για επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες. Προσφέροντας υπηρεσίες λογιστικής, φοροτεχνικών αλλά και μέσω των διαφόρων προγραμμάτων όπως το ΕΣΠΑ, ο Ισολογισμός συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων και στην προστασία του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Όραμα του Ισολογισμού, είναι η ανάπτυξη των Θεσσαλικών επιχειρήσεων, η σύνδεση της λογιστικής με το management και η διασφάλιση της μακροζωίας της επιχείρησης και της οικογενειακής οικονομικής επάρκειας.

Ο Οντούλης Αριστείδης είναι ο άνθρωπος πίσω από τον Ισολογισμό. Σπούδασε οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ παρακολουθεί πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ξεκίνησε από φοιτητής ακόμη να εργάζεται σε λογιστικά γραφεία και αφού εμπλούτισε το σύνολο των ικανοτήτων και υπηρεσιών του, έφτασε  στον Ισολογισμό:  Ένα κέντρο οικονομικής επιχειρήσεων. Ένα οργανισμό, που θα παρέχει ολοκληρωμένες οικονομικές λύσεις για επιχειρήσεις και ιδιώτες, με στόχο την υγιή ανάπτυξη επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση της ευρύτερης κοινωνίας της Θεσσαλίας.

Η βασική παροχή του Ισολογισμού, είναι οι λογιστικές υπηρεσίες. Δεν πρόκειται για μία διαδικαστική προσέγγιση φορολογικής ως επί τω πλείστων λογιστικής. Με προγραμματισμό, θέσπιση στόχων και μέτρηση της επιτευχθείσας πορείας, η λογιστική ανάγεται σε δεξαμενή πληροφοριών για την διοίκηση, προκειμένου η επιχείρηση να αξιολογεί την πορεία της.

Σήμερα το γραφείο του Ισολογισμού, αναγνωρίζεται ως ένα γραφείο διαχείρισης προγραμμάτων ΕΣΠΑ, όμως δεν σταματά εκεί, με τα CLLD / LEADER και  τον αναπτυξιακό νόμο να είναι μέσα στο εύρος προγραμμάτων που διαχειρίζεται. Η σύνδεση λογιστικής και επιδοτήσεων υπό την ίδια στέγη προσφέρει ταχύτητα στην διαχείριση ενταγμένων δράσεων, καλύτερο έλεγχο της υλοποίησης της δράσης και των εκταμιεύσεων των επιχορηγήσεων.

Μετά από επιτυχή εξέταση στις εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, βλέψεις προς ακόμη μία υπηρεσία, την ιδιωτική ασφάλιση, συμβάλλουν στην ολοκλήρωση του οράματος του Ισολογισμού. Η ιδιωτική ασφάλιση άλλοτε αναγκαία από το νομοθέτη (πχ. αυτοκίνητα) άλλοτε ως μέσο ελαχιστοποίησης οικονομικού κινδύνου, συμβάλει τόσο στην ανάπτυξη επιχειρήσεων όσο και νοικοκυριών, διότι έτσι προστατεύεται ο κόπος και των δύο κοινών που ζητούν τις υπηρεσίες του Ισολογισμού.

isologΟι σε βάθος σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων, αποτελούν επίσης σημαντική συμβολή του Ισολογισμού στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ιδίως στις μικρές νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις που συχνά δεν έχουν επιχειρηματική εμπειρία. Με μία συνεχή επικοινωνία, οι νέες επιχειρήσεις μαθαίνουν να προβάλλονται στρατηγικά, να αξιολογούν ευκαιρίες που παρουσιάζονται με τρόπο αντικειμενικό και όχι διαισθητικό και εν τέλει να αναπτύσσονται με υγιές τρόπο.  Συνήθως πρόκειται για ικανότητες τις οποίες δεν είναι απαραίτητο να τις έχουν οι επιχειρήσεις πριν την σύλληψη της ιδέας που τις δημιούργησε.

Ο Ισολογισμός φυσικά δεν είναι μόνος του στην διαδικασία αυτή, αλλά έχει συνάψει συνεργασίες με πολλές άλλες ειδικότητες, ανθρώπους με εμπειρία και συστάσεις για την ποιότητα της δουλειάς τους. Έτσι, γραφίστες δημιουργούν λογότυπο, κάρτες και οποιοδήποτε γραφικό απαιτείται είτε έντυπα, είτε ηλεκτρονικά. Διαφημιστικές υπηρεσίες βρίσκουν τον συνεργάτη τους, ενώ ποιοτικά sites δημιουργούνται για προβολή επιχειρήσεων και on line πωλήσεις, αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί αναλαμβάνουν κτιριακά ζητήματα με τρόπο τέτοιο που μεγιστοποιούν την επιχείρησή σας και την εμπειρία που οι πελάτες σας έχουν από την συνολική σας παρουσία και αποτελεί τη εμπειρία καταναλωτή.

Σε επικοινωνία με τον Ισολογισμό, μπορείτε να έρθετε είτε τηλεφωνικά στο 2410 25 98 96, είτε με μία επίσκεψή σας στα γραφεία που στεγάζονται στην Παπακυριαζή 31-33 έναντι Εμπορικού Επιμελητηρίου, αλλά και ηλεκτρονικά, στο www.isologismo.gr και στα κοινωνικά μέσα, για πλούσια ενημέρωση και οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ