ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Εις απάντηση της δήλωσης του κ. Αλαφούζου που επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Κούγια μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, με αφορμή τα όσα έγιναν στη σημερινή διαδικασία των ορισμών διαιτητών στην ΚΕΔ και την απόπειρα Καραμάνη-Σπανέα να παρέμβουν στη διαδικασία, ο κ. Αλέξης Κούγιας δηλώνει τα εξής:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα  που επιτέλους έκανε δήλωση που με αφορά ο Αλαφούζος και δεν έβαλε είτε το Θωμαΐδη να με δυσφημεί, είτε τα sites που ελέγχει.

Επειδή ο Αλαφούζος άφησε την ιστιοπλοΐα και ανακάλυψε το ποδόσφαιρο όταν ο Μαρινάκης πήρε τα 20 εκατομμύρια από το μετοχικό κεφάλαιο του Σκάι, καλά θα κάνει αντί να υπερασπίζεται τους μονίμως καλεσμένους του φερεφώνου του στο κανάλι του, στη Δίκη, να μάθει πως το 1996 ο Παναθηναϊκός πήρε το Πρωτάθλημα αντί για την ΑΕΚ  με τη μεγάλη ομάδα που είχε τότε, συγγνώμη που έκανα λάθος στον παίκτη, αυτός που κέρδισε το μαϊμού πέναλτι δεν ήταν ο μεγάλος Σαραβάκος αλλά ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Βεβαίως το σημαντικό είναι ότι αυτός που το έδωσε και καθόρισε το Πρωτάθλημα ήταν το σημερινό μόνιμο μέλος του θιάσου Θωμαΐδη Γιώργος Σπανέας και εκείνο που θυμάμαι ήταν το χαστούκι που του έδωσε ο Μπέος μετά τον αγώνα.

Με τον Θωμαΐδη, τον Σπανέα, τον Μπέο, με τον Θωμά Μητρόπουλο, τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, τον Δουκάκο, ο Αλαφούζος θα εξυγιάνει το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ