ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;

Μάζεψε τον κόσμο στο «βυσσινί» ραδιόφωνο ο πρώην πλέον υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννης Καλογιάννης, καθώς η εξέλιξη που σημειώθηκε με την αντικατάστασή του έφερε ουκ ολίγους στη συχνότητα.

Ενδιαφέρουσες πάντα οι απόψεις Καλογιάννη, χρόνια άλλωστε στο δημοσιογραφικό… κουρμπέτι, ενδιαφέροντα φυσικά και τα όσα μετέδωσε και ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα όσα δεν μετέδωσε!

Με την κατάθεση «ψήφου εμπιστοσύνης» στο ρόστερ της ΑΕΛ, την ποδοσφαιρική σοφία Αναστασιάδη και τη δυναμική Κούγια πορεύτηκε ο συνάδελφος, πριν προχωρήσει σε αναφορές για την κίνηση επιχειρηματιών με στόχο τη δημιουργία ραδιοσταθμού με ΑΕΛική θεματολογία αλλά και σε σχόλια για τη στελέχωσή του με νεότερους συναδέλφους.

«Η υπόθεση έχει ξεπεράσει το στάδιο της φήμης και πλέον μιλάμε για πληροφόρηση», έσπευσε να συμπληρώσει ο Γ. Καλογιάννης, που περιέγραψε και νέες τηλεοπτικές αθλητικές εκπομπές με ανάλογη θεματολογία πριν ξεκινήσει το… πανηγύρι!

«Συντοπίτες δημοσιογράφοι δηλώνουν ΑΕΛ χωρίς να είναι ΑΕΛ, διότι απλά τρέφονται από τη σάρκα της. Ποτέ δεν βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, επιλέγοντας να δουλεύουν πάντα πίσω από τις κουρτίνες», ήταν το σχόλιο που άναψε φωτιές, πυροδοτώντας σενάρια μα και αφήνοντας εύλογες απορίες!

Για ποιόν χτυπά η καμπάνα;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ