ΠΑΡΟΥΣΙΑ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΡΟΟΠΤΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΗΜΑΙΩΝ ΣΤΗΝ 1η ΣΤΡΑΤΙΑ

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας αλλά και με απρόοπτα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην έδρα της 1ης Στρατιάς στο στρατόπεδο «Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα» η τελετή απονομής πολεμικών σημαιών σε Σχηματισμούς, Συγκροτήματα και Μονάδες του Στρατού Ξηράς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μέρα καθώς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε κείνους που έπεσαν για την ακεραιότητα της πατρίδας μας, ενώ και τα νέα στελέχη συνεχίζουν την παράδοση», τόνισε σε δηλώσεις του ο ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένος, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφορικά με τη στάση της Τουρκίας υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει κανένα καθεστώς αμφισβήτησης την χώρας, ωστόσο αν χρειαστεί θα προασπίσουμε την εδαφική μας ακεραιότητα. Η Τουρκία θα πρέπει να συμμορφωθεί αν θέλει να έχει μέλλον στην Ευρώπη».

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους θρησκευτικές, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της Λάρισας, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα καθώς λόγω ζέστης και πολύωρης ορθοστασίας μέλος σχηματισμού κατέρρευσε για να μεταφερθεί με το πέρας της τελετής (!) με ασθενοφόρο στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ειρήνη Παπουτσή

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ