ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ

«Τρίποντο» για Αμπελωνιακό και Δαμάσι

Με νίκες των πρωτοπόρων συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ο Ηρακλής Λάρισας δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στο Αβέρωφ επικρατώντας άνετα με 4-0, ενώ ξεκούραστο «τρίποντο» πήρε και ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας απέναντι στη Δάφνη Γλαύκης που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις με νίκες συνέχισαν ο Αμπελωνιακός που κέρδισε 2-0 την Αναγέννηση Πουρναρίου και ο Δαμασιακός που επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 των Βούναινων.

ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΟΥ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ!

damasiΈχοντας σε εκπληκτική μέρα το σκόρερ του Σ. Λούτσο ο Δαμασιακός πέτυχε σήμερα τη νίκη της αγωνιστικής επικρατώντας των Βούναινων με 4-1 για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν με τη συμπλήρωση του 10λεπτου όταν και άνοιξαν το σκορ με τον Πρισακάρου!

Η συνέχεια ωστόσο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι απάντησαν με το Λούτσο στο 18’ να ισοφαρίζει σε 1-1, για να ακολουθήσει ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο, με τους Δαμασιώτες να πετυχαίνουν την ολική ανατροπή!

Στο 50’ ο Λούτσος σκόραρε και πάλι για το 2-1, για να πετύχει χατ-τρικ στο 59’, ενώ το θρίαμβο για τους γηπεδούχους ολοκλήρωσε ο Θ. Μουσιάρης που με πλασέ στο 90’ έγραψε το 4-1.

Αξίζει αν μη τι άλλο να σταθούμε στην εμφάνιση του Σ. Λούτσου, καθώς μετά την αποχώρηση του επιθετικού Σ. Μπέλτσιου, που μεταγράφηκε στον ΠΟΕ, ο Δαμασιακός βρήκε την απάντηση στο πρόσωπό του!

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Ντόκος, Λέτσιος Γ., Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Μόκας, Λέτσιος Στ. (70′ Μουσιάρης Θ.), Καρατζιόλης (46′ Δούκας), Λούτσος, Ραπτοτάσιος (78′ λ.τ. Οικονόμου).

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

ampeloniakosΣημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Αμπελωνιακός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει σήμερα την αντίσταση της Αναγέννησης Πουρναρίου, επικρατώντας με 2-0 και σημειώνοντας έτσι και τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.

Οι παίκτες του Αχιλλέα Μαστοροδήμου παρουσιάστηκαν ουσιαστικοί στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και με τη συμπλήρωση του ημιώρου άνοιξαν το σκορ με το Γ. Τσετιροκλή να στέλνει με σουτ τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της Αναγέννησης γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αντιδράσουν χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα «ίσα», ωστόσο προς το τέλος της αναμέτρησης ο Ρ. Δίχρης με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ «κλείδωσε» τη νίκη για τον Αμπελωνιακό γράφοντας το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αμπελωνιακός (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βραζιτίκος, Λιάκος, Μεσημέρης (83′ Αρσένης), Δαλακώνης, Παυλίδης, Πατρίκου (62′ Βούκιας), Πούλιος, Χατζούλης, Κοκόμπελης (72′ Αποστόλου), Τσετιροκλής, Δίχρης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ηρακλής Χάλκης – Όλυμπος Γόννων 0-3 (α.α.)

Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)

Δόξα Ραχούλας – Νεάπολη Λάρισας 2-1

Νέες Καρυές 2012 – Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 1-0

Αμπελωνιακός – Αναγέννηση Πουρναρίου 2-0

Ελευθεραί – Α Ε Κιλελέρ 2-1

Δαμασιακός – Βούναινα 4-1

Κίσσαβος Συκουρίου – Ολυμπιακός Αμπελιάς 3-0

Ηρακλής Λάρισας – Αβέρωφ Λάρισας 4-0

Βαθμολογία:

  1. Ηρακλής Λάρισας 18
  2. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 18
  3. Ελευθεραί 13
  4. Όλυμπος Γόννων 13
  5. Νεάπολη Λάρισας 10
  6. Δαμασιακός 10
  7. Κίσσαβος Συκουρίου 9
  8. Νέες Καρυές 9
  9. Ραχούλα 9
  10. Βούναινα 8
  11. Αμπελωνιακός 8
  12. Ολυμπιακός Αμπελιάς 7
  13. Αναγέννηση Πουρναρίου 5
  14. Αβέρωφ Λάρισας 4
  15. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 4
  16. ΑΕ Κιλελέρ 3
  17. Ηρακλής Χάλκης 0
  18. Δάφνη Γλαύκης 0

7η αγωνιστική (Κυριακή 23/10, 16.00)

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)

Αβέρωφ Λάρισας – Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)

Δόξα Ραχούλας – Νέες Καρυές 2012

Νεάπολη Λάρισας – Αμπελωνιακός

Αναγέννηση Πουρναρίου – Ελευθεραί

Όλυμπος Γόννων – Δαμασιακός

Α Ε Κιλελέρ – Κίσσαβος Συκουρίου

Βούναινα – Φιλοκτήτης Μελιβοίας

Ολυμπιακός Αμπελιάς – Ηρακλής Λάρισας

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ