ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣΛ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ!

Έσπασε το… ρόδι στην Α2 Εθνική κατηγορία ο ΓΣΛ που στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής πέτυχε και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με το εμφατικό 83-64 απέναντι στο Ηράκλειο.

Αγχωμένοι εμφανίστηκαν στο παρκέ της Νεάπολης οι παίκτες του Θανάση Μπουλιάκη, ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου 10λέπτου άρχισαν να «βρίσκονται» στο γήπεδο παίρνοντας μικρή διαφορά, η οποία και εκτοξεύθηκε στο τέταρτο 10λεπτο, με τους «πράσινους» να επικρατούν τελικά των αντιπάλων τους με 19 πόντους διαφορά.

ΓΣΛ: (Θανάσης Μπουλάκης): Τόζιος 8 (2), Νίκολιτς 14 (1), Κούτρας 10 (1), Μπέμπης 11 (3), Σπυρόπουλος 12, Γκιουλέκας 18 (3), Τσούμας Γ., Τσουράκης 10, Χαιρετίδης, Γουμενόπουλος.

ΓΕΥΜΑΤΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΓΣΛ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

gsl1Σπουδαίο δείγμα αθλητικού πολιτισμού και άψογης φιλοξενίας από τους διοικούντες του ΓΣΛ, καθώς με τη λήξη της αναμέτρησης γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι έγιναν μια παρέα, γευματίζοντας μαζί στο Κηποθέατρο του Αλκαζάρ.

Από το τραπέζι δεν έλειψαν οι αναλύσεις και τα πειράγματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλείου, που «φόρτωσε» σήμερα 18 πόντους το «πράσινο» καλάθι, είναι Λαρισαίος!

Ο λόγος φυσικά για το Δημήτρη Λόλα που αγωνίζεται στην ομάδα της Κρήτης, ο οποίος  έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα προερχόμενος από τις ακαδημίες του Περσέα Λάρισα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ