ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΕΛ ΠΗΡΕ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» Η ΕΝΩΣΗ

Ίσως και να άξιζε κάτι καλύτερο η ΑΕΛ από τη σημερινή αναμέτρηση, καθώς δεν «πήρε» τελικά τίποτα απέναντι στην ΑΕΚ, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 1-2, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για πάνω από 20’ λεπτά η Ένωση με ουσία στο παιχνίδι της και δύο τέρματα του Πλατέλλα αποχώρησε με το «τρίποντο» από το AEL FC ARENA, παρά τις προσπάθειες των «βυσσινί» που υπό το βλέμμα και του ομοσπονδιακού τεχνικού Μ. Σκίμπε για μια ακόμη φορά δεν είχαν ουσία στην τελική προσπάθεια.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση αιφνιδιάζοντας την ΑΕΛ, αφού μόλις στο 4’ ο Πλατέλλας με εκπληκτικό αριστερό σουτ νίκησε τον Καβουσάκη γράφοντας το 0-1, ενώ στο 10’ ο Ανέστης είπε «όχι» σε κεφαλιά του Αβραάμ και στο 28’ ο Ντοντό απέτυχε να ισοφαρίσει απειλώντας με δυνατό σουτ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 30’ και πάλι με τον Πλατέλλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες εντός περιοχής πλασάροντας από κοντά για το 0-2.

Το «παγωμένο» προς στιγμήν ARENA ήρθε να… ζεστάνει η άμεση αντίδραση της ΑΕΛ, καθώς στο 33’ ο Ρέντζας κάνει τη σέντρα – γέμισμα από τα δεξιά, ο Ντοντό πιάνει την κεφαλιά, ο Ναζλίδης βάζει το πόδι ανάμεσα σε Ανέστη-Γιόχανσον-Τσιγκρίνσκι, οι οποίοι βρίσκονταν μάλλον… αλλού, και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-2.

Η μείωση του σκορ αφύπνισε τους φιλοξενούμενους που είχαν δοκάρι στο 38’ με τον Αραβίδη, αλλά και νέα ευκαιρία στο 42’ με το Γιόχανσον, με το ημίχρονο να βρίσκει το σκορ στο 1-2.

Μπακασέτας, Μάνταλος και Αραβίδης έχασαν τριπλή ευκαιρία το 47’ με τους αμυντικούς και τον Καβουσάκη να απομακρύνουν τον κίνδυνο, ενώ εμφανώς επηρεασμένη η ΑΕΚ από την αποβολή του Γκάλο στο 73’ έδωσε χώρους στους «βυσσινί», με τον Ανέστη «κέρβερο» να λέει «όχι» σε προσπάθειες του Ουρτάδο και του Αβραάμ!

Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν άλλαξε, ενώ με το τέλος του «κιτρινίστηκαν» Χριστοδουλόπουλος και Γιοβάνοβιτς για διαπληκτισμό, με τον παίκτη της ΑΕΚ να αποβάλλεται καθώς ήταν η δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκριζε στην αναμέτρηση!

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος (63′ Ουρτάδο), Φατιόν (56′ Ντέλετιτς), Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό, Αβραάμ.

AEK (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πλατέλλας (69′ Λαμπρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (52′ Ούγκο Αλμέιδα), Αραβίδης (87′ Μπακάκης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ