“ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ” ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο  αγιασμός στο γήπεδο του Πυργετού και η τελετή μετονομασίας του γηπέδου σε «ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ» στη μνήμη του ανθρώπου που διετέλεσε Πρόεδρος της ομάδας για 20 χρόνια από το έτος 1976 έως το 1996.

petrot4Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τεμπών  κ.Κώστας Κολλάτος  ο οποίος  έκανε αναφορά στον αείμνηστο Αστέριο Πετρωτό, υποστηρίζοντας ότι ήταν ένα άτομο που υπήρξε στήριγμα στην ομάδα του Πυργετού, ένα άτομο που δεν το ενδιέφερε μόνο ο αθλητισμός, αλλα νοιαζότανε για όλα τα κοινά  και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο τόπος.

«Κατάφερε εμάς τους παλαίμαχους να μας κάνει ομάδα, μάθαμε να υπάρχει  συμμετοχή, συνεργασία, αλληλεγγύη και να στηριζόμαστε μεταξύ μας .

Να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα του Πυργετού (είναι πολύ ζωντανή η ιστορία μας). Ως  ένδειξη τιμής για τον Αστέριο μετά από αίτημα  της διοίκηση της ομάδας ,και την σύμφωνη γνώμη  του τοπικού συμβουλίου και δημοτικού συμβουλίου αλλά και της επιτροπής Περιφέρειας,  το γήπεδο θα μετονομαστεί  σε δημοτικό στάδιο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κολλάτος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη,

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτρης Τσέτσιλας ,ο αντιδήμαρχος κ.Αχιλλέας Διψάνας ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης ,Θωμάς Τζέκας ,Ευθυμιος Μπουζέκης,Δημήτρης Μαϊμάρης,  Χρήστος Τσάτσαρης ,ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος ΕΠΣ Λάρισας κ.Ιωάννης Βλάγκας,το μέλος της ΕΠΣ Λάρισας κ.Δημεράς,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας , ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιος Λαΐνας  που παρέδωσε και αναμνηστική  πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Πετρωτού , μέλη τοπικού συμβουλίου ,καθώς και  παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, πρόεδροι συλλόγων και φορέων .

Η διοίκηση της ομάδας του Πυργετού ευχαριστεί  την οικογένεια του αείμνηστου Αστέριου Πετρωτού για την οικονομική ενίσχυση στην  ομάδα του Πυργετού.

petrot1 petrot2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ