ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Φωτογραφίες που όπως αναφέρουν ντροπιάζουν τον πολιτισμό των κατοίκων του Τυρνάβου, έστειλαν στο paidis.com ο επικεφαλής και στελέχη της Δράσης Πολιτών οι οποίες φανερώνουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο εικόνες της καθημερινότητας με σκουπίδια και σκυλιά να γίνονται ένα κουβάρι γύρω από ξεχειλισμένους κάδους σκουπιδιών.

skoypidia1Οπως επισημαίνουν οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί πολύ κοντά στο αμαξοστάσιο και στο κέντρο “Αντιφών” αποδεικνύουν την ανεπάρκεια και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής και ειδικά του αρμόδιου αντιδημάρχου Χρ. Τσιόπα, ο οποίος είναι υπεύθυνος τόσο για τα αδέσποτα όσο και για την καθαριότητα.

“Ζητάμε συγνώμη από τους κατοίκους του Τυρνάβου που ταλαιπωρούνται από μία ανίκανη δημοτική αρχή, γιατί ούτε αυτό δεν κάνουν ο δήμαρχος και η παρέα του. Παράλληλα καλούμε τον αντιδήμαρχο κ. Τσιόπα να ξυπνήσει βλέποντας αυτά τα χάλια που δεν είναι τα μοναδικά και ελπίζουμε ότι θα σταματήσει τις ύβρεις κάθε φορά που του θυμίζουμε την ανεπάρκειά του και θα στρωθεί στη δουλειά” σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Στ. Ροντούλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ