Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: κ. ΣΑΠΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

Με αφορμή την απάντηση του αντιδημάρχου Π. Σάπκα για το θέμα της λειτουργίας του ΔΩΛ η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δ.σ. του δήμου Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου, δίνοντας συνέχεια στις καταγγελίες της για την ύπαρξη μαθητών δύο ταχυτήτων στο ΔΩΛ, εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

Παραδέχεστε στην απάντηση σας ότι τα μαθήματα δεν ξεκίνησαν 15 Σεπτεμβρίου . Παραδέχεστε ότι τα μαθήματα ξεκίνησαν σταδιακά . Αναφέρετε ότι η διάρκεια του σχολικού έτους είναι ίδια για όλους τους μαθητές . Παραδέχεστε όμως ότι δεν είναι ίδια η αρχή και η λήξη του σχολικού έτους για όλους τους μαθητές . Έχουμε δηλαδή μαθητές δύο ταχυτήτων ΄΄ .  Παραδέχεστε δηλαδή , με τις όποιες δικαιολογίες σας , όλα αυτά που οι γονείς μας κατήγγειλαν .

Ο ρόλος σας , ως αρμόδιος αντιδήμαρχος είναι να μην ξανασυμβούν όλα αυτά τα προβλήματα  για να μην αναστατώνονται γονείς , μαθητές και εργαζόμενοι .Κρατάμε από την απάντηση σας τη φράση: ΄΄Η διοίκηση του Δ.Ω.Λ. και η διεύθυνση κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν  κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς να γίνει κατά την ίδια ημερομηνία για όλο το προσωπικό και όλους τους εκπαιδευόμενους νέους.΄΄.

Κύριε Σάπκα ,

Θα σας παρακαλούσαμε στο μέλλον , να μην κάνετε υποδείξεις στην αντιπολίτευση για το πώς θα χειρίζεται έγγραφες και προφορικές καταγγελίες γονέων . Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος για την Παιδεία και τον Πολιτισμό  δεν σας τιμούν τέτοιου τύπου υποδείξεις,  ανήκουν σε άλλες εποχές .

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com