ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Τα έλεγαν όλα οι δηλώσεις του πρώην εδώ και λίγες ώρες τεχνικού της ΑΕΚ Τιμούρ Κετσπάγια με τη λήξη της αναμέτρησης, όταν και τόνισε πως καμία ομάδα δεν θα περάσει εύκολα από το ARENA, την ώρα που ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά όχι και από το τελικό αποτέλεσμα παρουσιάστηκε και πάλι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που ήταν άδικο για εμάς να χάσουμε αλλά η Παναγία ήθελε να το δώσει σε αυτούς. Χωρίς να υπάρχει λόγος χάναμε 2-0. Μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες φάσεις αλλά δεν το κάναμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς, οι επιλογές του οποίου έφεραν γκρίνια στην εξέδρα.

Για πάνω από 20’ λεπτά με παίκτη λιγότερο η ΑΕΚ και 3η αλλαγή δεν έγινε ποτέ για την ΑΕΛ, παιχνίδι λαθών άλλωστε το ποδόσφαιρο, μα θέλει και τον παίκτη που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, τι να προκάνει και η… Παναγιά!

Με μια 5άδα αμυντικούς στον πάγκο, το Μαρουκάκη «στον πάγο» και τον Κουτσιανικούλη εκτός, ποιος να σκοράρει;

Έλειψε και ο κόσμος Δευτεριάτικα (και όχι μόνο), δεν την έβγαλε τελικά τη βδομάδα παρά το «διπλό» ο Τιμούρ και όσο για την ΑΕΛ, έμεινε η καλή απόδοση, τα… στατιστικά της ΠΑΕ και οι 5 πόντοι…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ