ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» Η ΑΕΛ

Με απουσίες αλλά και το Ματθαίο Μαρουκάκη στην αποστολή ταξίδεψε σήμερα για την πρωτεύουσα της Ηπείρου η ΑΕΛ, όπου αύριο στις 18.15 το απόγευμα θα τεθεί αντιμέτωπη του τοπικού ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οριστικά εκτός πλάνων έμειναν οι ανέτοιμοι Βαρέλα και Καπός, καθώς όλη την εβδομάδα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ εκτός αποστολής για έναν ακόμη αγώνα έμεινε ο Γ. Ξενοδόχοβ που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης μετά τον τραυματισμό του.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, είναι οι εξής: Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Ρέντζας, Ναβάρο, Κόντορ, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Ποτουρίδης, Φατιόν, Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Ντέλετις, Αβραάμ, Κουτσιανικούλης, Ναζλίδης και Μαρουκάκης.

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο Δημήτρης Καραντώνης, από το Σύνδεσμο Ημαθίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στις 18:15 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες”. Βοηθοί του ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Στέφανος Παρασίου επίσης από τον σύνδεσμο Ημαθίας. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Πουλημάς από την Ένωση Κέρκυρας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ