ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ, ΤΑ «ΚΑΡΦΙΑ» ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Εφιαλτικές μνήμες ξυπνά σε όλους τους υγιείς φιλάθλους η ημερομηνία 26/10 καθώς παιχνίδι της μοίρας το’ φερε 30 ολόκληρα χρόνια μετά η ΑΕΛ, σε μια σημαδιακή για την ιστορία της ημερομηνία, να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το θεσμό του κυπέλλου.

Η δολοφονική φωτοβολίδα που έφυγε από χέρι ασυνείδητου ΠΑΟΚτζή κόβοντας το νήμα της ζωής του φιλάθλου της ΑΕΛ Χ. Μπλιώνα βρέθηκε και φέτος στα χείλη όλων, με τους «βυσσινί» να αιτούνται ήδη την εμφάνισή τους στην αναμέτρηση με μαύρα περιβραχιόνια αλλά και την τήρηση ενός λεπτού σιγής, την ώρα που το θέμα αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και στη «βυσσινί» συχνότητα.

Με το διευθυντή του ραδιοφώνου να εξαίρει τα αντανακλαστικά του αντικαταστάτη του ως υπεύθυνου διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Χ. Τσούμαρη, προχωρώντας μάλιστα στην ανάγνωση σχετικού κειμένου, δεν έλειψαν τα «καρφιά» με αποδέκτη το μεγαλομέτοχο Α. Κούγια.

«Όταν πριν 10 μέρες θίξαμε το θέμα μας έδεσαν τα χέρια λέγοντας “και τι θα γίνει τώρα δεν θα παίξουμε μπάλα;”, έτσι και δεν τοποθετηθήκαμε σε πρόσφατη συνάντηση όπου συζητήθηκε ο αγώνας του κυπέλλου», ήταν η αντίδραση του Γ. Καλογιάννη.

«Δεν θα αντιγράψω το ρόλο του Καραγκιόζη, κανείς δεν δικαιούται να μου υπαγορεύσει να συμπορευθώ με τα καραγκιοζιλίκια κάποιων», έκλεισε την κουβέντα ο Γ. Καλογιάννης, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Κατά τα άλλα «επεράσαμε όμορφα…», με το διευθυντή του «βυσσινί» ραδιοφώνου να προχωρά και στην ανάγνωση μηνύματος φιλάθλου, προσυπογράφοντας μάλιστα με τη λέξη «σωστός» σε σχετική διαπίστωσή του, πως «μόνο ο Κασιδιάρης τους τίναξε τη γούνα στην εξεταστική επιτροπή»!!

Πάλι… τούρμπο τον βλέπω το μεγαλομέτοχο…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ