ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Την αποθέωση γνώρισε ο Μακεδόνας κόουτς από τους φιλάθλους

Έντονα προβληματισμένος και με σκυμμένο κεφάλι εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο κόουτς της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου της ευθύνη της βαριάς ήττας, προαναγγέλλοντας αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ και Πανιωνίου, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους των Ιωαννίνων για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν.

«Σήμερα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν πολύ μέσα στο πνεύμα του παιχνιδιού, αντίθετα μ’ εμάς που δεν κάναμε σχεδόν τίποτα. Ήμασταν πολύ κακοί και όταν έχεις έναν αντίπαλο που από την πλευρά του τις 2 πρώτες φάσεις που δημιουργεί τις μετατρέπει σε γκολ, μετά είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις. Ήμασταν κακοί σήμερα. Γι’ αυτήν την εικόνα υπεύθυνος είμαι εγώ και κανείς άλλος. Δεν μπορεί να παρουσιαζόμαστε έτσι. Αν πω περισσότερα μάλλον κακό θα κάνουμε. Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, γιατί ακολουθούν 2 ματς. Πιο βασικό του Σαββάτου με τον Πανιώνιο που είναι κομβικό και ενδιάμεσα έχουμε το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο κ. Αναστασιάδης που γνωστοποίησε και την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει τον Ποτουρίδη στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

«Ήρθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Προσπαθούμε να τον βάλουμε στην ομάδα σιγά-σιγά. Όταν θα χρησιμοποιήσουμε κάποιον πρέπει να τον βοηθήσουμε ,όχι να του κάνουμε κακό. Ο Γιάννης δεν είναι έτοιμος, θα του δώσουμε την ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ», κατέληξε ο κόουτς, ενώ αναφερόμενος στον Αναστασόπουλο που έμεινε εκτός αποστολής υπογράμμισε πως «η εμφάνιση του Ουρτάδο είναι αυτό που κρατάμε. Ήταν ο καλύτερός μας παίκτης».

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

Εξάλλου ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε φιλάθλους των δύο ομάδων, με πληροφορίες να αναφέρουν πως το άσχημο κλίμα μεταφέρθηκε προς στιγμή και στα επίσημα των «Ζωσιμάδων», ενώ υπήρξαν αψιμαχίες των Λαρισαίων και με την αστυνομία.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα έγιναν γνωστά και μεταδόθηκαν από συναδέλφους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση σύσσωμη η κερκίδα των οπαδών του ΠΑΣ αντέδρασε άμεσα απομονώνοντας τους ελάχιστους που κινήθηκαν εναντίον των οπαδών της ΑΕΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ