ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Στα “κάγγελα” είναι αρκετοί αγροτοσυνδικαλιστές εξαιτίας του τρόπου που οργανώθηκε η επίσκεψη Αυγενάκη στον Τύρναβο και ο ρόλος που έπαιξαν σε αυτή κεντρικά στελέχη του κόμματος.

“Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουμε για την επίσκεψη, μέσω των προσκλήσεων που μας στάλθηκαν και να μην γνωρίζει τίποτα για την αγροτική σύσκεψη ούτε ο αρμόδιος τομεάρχης”, σημείωνε γνωστό αγροτικό στέλεχος του κόμματος, που δεν δίστασε να πει ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές υπάρχουν στελέχη δύο ταχυτήτων εξαιτίας των προεδρικών τους προτιμήσεων. Μάλιστα σημειώνουν ότι αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο στη Θεσσαλία και ειδικά στο νομό Λάρισας.

Με αυτά και με αυτά η σημερινή σύσκεψη που αναμένεται να ξεκινήσει λίγο πριν τις 7 το βράδυ θα είναι εκρηκτική με τους συνδικαλιστές να απαιτούν πρώτα από όλα δεσμεύσεις για μια άλλη αγροτική πολιτική και φυσικά ξεκάθαρες κουβέντες και όχι ευχολόγια και υπεκφυγές μέσω μνημονίων.

“Δεν φάγαμε τόσες νύχτες με παγωνιά στα μπλόκα και τόσες καταδίκες στα αγροτοδικεία για να έλθουν σήμερα κάποιοι και να ψαρέψουν σε θολά νερά με στόχο να πάρουν κυβερνητικές καρέκλες. Αυτά ας τα ξεχάσουν και αν δεν έχουν να πουν συγκεκριμένα πράγματα καλύτερα να μην πουν τίποτα” έλεγε γνωστός συνδικαλιστής δίνοντας τον τόνο του τί θα ακολουθήσει, προσερχόμενος στη σύσκεψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ