ΜΕ 8ΜΗΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Συνάντηση με Επιτροπή Συμβασιούχων 8μήνου του Δήμου Λαρισαίων στην υπηρεσία καθαριότητας είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λάρισας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Βασίλης Κόκκαλης.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον κ.Κόκκαλη για την στήριξη του αναφορικά με την ανανέωση-παράταση των συμβάσεων τους έως τις 31/12/2017. Βάσει της τροπολογίας που κατατέθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, το υπουργείο Εσωτερικών έδωσε παράταση στις συμβάσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, που λήγουν έως τις 31/12/2016, έως το τέλος του 2017.

Ο κ.Κόκκαλης τόνισε στους εργαζόμενους ότι ο τομέας της καθαριότητας είναι από τους πλέον απαραίτητους και σημαντικούς. Ωστόσο λόγω της δεδομένης οικονομικής δυσπραγίας των δήμων και της αδυναμίας των πολιτών να αντεπεξέλθουν σε περαιτέρω επιβάρυνση μέσω των δημοτικών τελών, η κυβέρνηση είναι αρωγός μέσω χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να καλυφθεί το σύνολο του κόστους των συμβάσεων που ανανεώνονται.

Εν κατακλείδι, ο βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχη κάθε μέρα για αυτούς που δίνουν τον αγώνα της αξιοπρέπειας και της επιβίωσης».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ