ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΙ

Σπουδαία «διπλά» πανηγύρισαν την Κυριακή Αμπελωνιακός και Δαμασιακός που επέστρεψαν στις έδρες τους με νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στη Νεάπολη και τους Γόννους αντίστοιχα, αισιοδοξώντας για τη συνέχεια στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Αμπελωνιακός που επικράτησε της Νεάπολης με σκορ 0-1, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και καταγράφοντας στο ενεργητικό του τόσο τη νίκη όσο και δύο οριζόντια δοκάρια!

Σκόρερ των Αμπελωνιτών ο Τσετεροκλής που στο 68’ έλυσε το «γόρδιο δεσμό», όταν μετά από ωραία ενέργεια του Δίχρη έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ την έστειλε στο «γάμα» της εστίας της Νεάπολης.

Αμπελωνιακός (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βραζιτίκος, Λιάκος (70’ Νταφούλης), Μεσημέρης, Παυλίδης, Δαλακώνης, Πατρίκου (74’ Αποστόλου), Πούλιος, Χατζούλης, Ψύρρας (60’ Δίχρης), Τσετεροκλής, Βούκιας.

Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε και το Δαμάσι που επιβλήθηκε των Γόννων με σκορ 1-3.

loytsosΟι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 14’ με τον Τσιάλτα, ενώ στο 27’ ο Λούτσος ξεπερνώντας και τον τερματοφύλακα έγραψε μέσα σε πανηγύρια το 0-2 για το Δαμασιακό.

Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 47’ μειώνοντας το σκορ σε 1-2, ωστόσο στο 85’ και σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Λούτσος έδωσε στο Βίδρα που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή και κείνος με σουτ έγραψε το 1-3 «κλειδώνοντας» έτσι τη νίκη της ομάδας του.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Οικονόμου, Λέτσιος Γ., Λέτσιος Κ., Μπακαϊμης, Μουσιάρης Θ. (69’ Καρατζιόλης), Τσιάλτας, Ντόκος, Ραπτοτάσιος, Δούκας, Λούτσος, Λέτσιος Σ. (78’ Βίδρας).

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ