HTTA ΜΕ «ΑΓΓΛΙΚΟ» ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας, που στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής νικήθηκε στο Βελεστίνο από το Ρήγα Φεραίο με το «αγγλικό» 4-3!

Το κακό ξεκίνημα στοίχισε στους Απολλωνιστές που στο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα του Αλεξίου (22’) και του Γκίκα (40’), ενώ η προσωρινή μείωση του σκορ σε 2-1 με γκολ του Παπαδόπουλου στο 51’ δεν είχε συνέχεια, καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν απαντήσεις με τους Κυπτίου στο 56’ και Σέττο στο 62’ να δίνουν διαστάσεις στη διαφαινόμενη νίκη της ομάδας τους.

Το ταπεινωτικό 4-1 αφύπνισε τους παίκτες του Θεοδοσιάδη που αρχικά με τον Καμπλιώνη και στη συνέχεια με τον Ανδρέου κατάφεραν να περιορίσουν την ήττα στο «αξιοπρεπές» 4-3, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν τίποτα από μια αναμέτρηση όπου ο αντίπαλος στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Φιρινιδης, Σάββας (60′ Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ανδρέου, Ιβανίδης (46′ Πέντα), Κυριάκος, Διβανές, Σαχινίδης, Σουλίδης (71′ Καμπέρης), Καμπλιώνης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ