ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε χθες ένας ένας 22χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κυριολεκτικά είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος ηλικιωμένων γυναικών από τις οποίες άρπαζε ότι χρυσαφικό φορούσαν.

Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ ήδη από την ασφάλεια του Βόλου εξιχνιάστηκαν, πέντε περιπτώσεις κλοπή.

Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (01-07-2016) έως (21-10-2016) στην πόλη του Βόλου, ο 22χρονος κινούμενος πεζός ή επιβιβαζόμενος σε ποδήλατο, αφαίρεσε από το λαιμό πέντε ημεδαπών γυναικών, ηλικίας από 60 έως 79 ετών, διάφορα χρυσαφικά, μεγάλης συνολικής χρηματικής αξίας.

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία απόδειξη πώλησης χρυσαφικών σε ενεχυροδανειστήριο του Βόλου, ενώ επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, μήκους (22) εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com