ΓΙΟΡΤΑΣΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ»

Σε φθινοπωρινό σκηνικό και παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη γιορτάσθηκε σήμερα στη Λάρισα η επέτειος του «ΟΧΙ».

lar5Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί με την επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου και καταθέσεις στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στο λόφο του Φρουρίου, ενώ κορυφώθηκαν με μεγάλη παρέλαση.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε με δηλώσεις του ο Γ. Τσιρώνης υποστηρίζοντας πως «η πατρίδα μας δεν υποτάσσεται εύκολα», ενώ αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την απόφαση του ΣτΕ υποστήριξε με νόημα πως «οι αποφάσεις είναι υποχρεωτικό να εφαρμόζονται, ωστόσο στη Δημοκρατία υπάρχει πάντα και το δικαίωμα στην κριτική».

«Η Αριστερά κυβερνά σε δύσκολους καιρούς», ήταν η ψύχραιμη αντίδραση Τσιρώνη προς τον γνωστό αντιστασιακό Θ. Ριζάκη που έσπευσε να τον συναντήσει με το πέρας της παρέλασης.

lar4«Τέτοιες γιορτές γίνονται χάρη σε όλους όσοι έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα, με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και τη δική σας να μας οδηγούν τελικά στην εξαθλίωση», ήταν το σχόλιο του ηλικιωμένου αντιστασιακού.

«Αριστερά σίγουρα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα», κατέληξε με πικρία ο κ. Ριζάκης που και φέτος «τα έψαλλε» στους κυβερνώντες.

Εξάλλου στο μήνυμα της σημερινής ημέρας και την ανάγκη ενότητας αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους τοπικοί βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο δήμαρχος Λαρισαίων.

Ειρήνη Παπουτσή

 

lar2 lar3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ