ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στην έδρα του Δήμου Κιλελέρ, στη Νίκαια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

kil2Για την επέτειο του ΟΧΙ τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε ομιλία για την Εθνική Επέτειο από τη νηπιαγωγό  του νηπιαγωγείου Νίκαιας κ. Ευαγγελία Σφήκα. Στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και λοιπούς επισήμους στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων.

Παρέλαση από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Νίκαιας έγινε επί της οδού Φαρσάλων και η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση της δημοτικής αρχής στο κτήριο του ΚΑΠΗ. Στις εκδηλώσεις στη Νίκαια παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Λαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ο διοικητής του Α.Τ. Περιφέρειας Αστυνόμος Β’ Αστέριος Μπαρακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Ρεντζιάς Σωτήρης Σωτηρίου και Αχιλλέας Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Καλέτσιος και Ρίζος Κομήτσας, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Γιώργος Ψαρούλης, Βασιλική Μιχαλούλη και Κώστας Παναγούλης, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων και πλήθος κόσμου.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com