ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»!

Τη δεύτερη νίκη της στη Super League εξασφάλισε σήμερα η ΑΕΛ που στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, παίζοντας με πάθος και με το Γ. Ξενοδόχοβ κάτω από τα δοκάρια της  επιβλήθηκε 2-0 του Πανιωνίου στο AEL FC Arena, φτάνοντας στους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τέρματα των Βαρέλα και Ναζλίδη.

Δυνατές μονομαχίες, πολλά φάουλ και σκληρό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με την ΑΕΛ να προηγείται μόλις στο 10’, όταν ο Σιώπης ανέτρεψε πεντακάθαρα το Βαρέλα εντός περιοχής και ο Ουρουγουανός ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι γράφοντας το 1-0.

Η φάση του ημιχρόνου σημειώθηκε στο 21’ όταν ο Ουρτάδο έκανε σκληρό τάκλιν στον Φούντα, εκείνος τον έπιασε από το κεφάλι, ο χαφ της ΑΕΛ από το λαιμό, με αποτέλεσμα να τους αποβάλει με κόκκινες ο Καλογερόπουλος.

Παρά την ανούσια υπεροχή των φιλοξενουμένων η ΑΕΛ ήταν εκείνη που είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 28’ όταν ο Ναζλίδης βρήκε τον Αβραάμ και εκείνος με μονοκόμματο διαγώνιο σουτ τράνταξε το αριστερό δοκάρι, με το πρώτο μέρος να μην παρουσιάζει κάτι πιο ουσιαστικό για τις δύο ομάδες.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η είσοδος του Τασουλή στον αγώνα έδωσε στο 54’ την πρώτη καλή στιγμή για τον Πανιώνιο, όταν το σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής πέρασε μόλις άουτ, ενώ από κει και ύστερα οι αλλαγές του Αναστασιάδη και η εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΛ έκλεισε τους διαδρόμους για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η κεφαλιά του Ρισβάνη στο 75’ μάλλον αφύπνισε την ΑΕΛ που στο 81’ «κλείδωσε» τη νίκη της, όταν ο Ναζλίδης με υπέροχο «στημένο» έξω από την περιοχή πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος σημαδεύοντας το «παραθυράκι» του αντίπαλου πορτιέρο γράφοντας το 2-0, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Νεοσμυρνιώτες ήταν να καταγράψουν ένα δοκάρι στο 87’ μετά από κοντινή κεφαλιά του πολύ ορεξάτου σήμερα Ρισβάνη.

ΑΕΛ (Α. Αναστασιάδης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (70′ Ποτουρίδης), Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Ουρτάδο, Φατιόν (90’+1′ Ναβάρο), Βαρέλα (56′ Ντέλετιτς), Αβραάμ, Ναζλίδης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ