ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΛΙΑΚΗΣ

Δίχως να ψάξει δικαιολογίες και συγχαίροντας τον αντίπαλο για την ανωτερότητά του ο προπονητής του ΓΣΛ Θ. Μπουλιάκης δεν «μάσησε» τα λόγια του μετά τη λήξη του ντέρμπι της Α2 που βρήκε νικήτρια την ΑΕΛ, περιγράφοντας μια «πανάξια νίκη».

Αίσθηση πάντως προκάλεσε πως ο κόουτς δεν επικαλέστηκε τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν οι «πράσινοι» όλη την εβδομάδα, ενώ «έσταζε μέλι» τόσο για τους παίκτες όσο και για τους «βυσσινί» διοικούντες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Πολλά συγχαρητήρια καταρχήν στην ομάδα της ΑΕΛ, η όποια νομίζω δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια με συνέπεια για να φτάσει εδώ με ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στην ομάδα αυτή από τον προπονητή μέχρι τους διοικούντες ώστε να παρουσιάζει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι και για εμάς συγκεκριμένα, το ματς πήγε εκεί που το περίμενα και είχα δηλώσει ότι θα πάει δηλαδή ποιος το ήθελε περισσότερο και θα παραμεριστούν λίγο τα μπασκετικά χαρακτηριστικά και όντως εκεί πήγε. Νομίζω δεν το θέλαμε το ματς όσο η ΑΕΛ και γι’ αυτό ήρθε και αυτή η κατάληξη. Δεν θα σταθώ σε κανένα θέμα τραυματισμού από εμάς τόσο καιρό, νομίζω κουράσαμε λίγο με αυτό το θέμα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Η ΑΕΛ έφτασε σε μια πανάξια και πεντακάθαρη νίκη.
Το παιχνίδι κρίθηκε λοιπόν στο ποιος το ήθελε περισσότερο, στην δύναμη και επίσης εμείς έχουμε ένα πολύ μικρό ροτέισον αλλά και η ΑΕΛ το διάβασε αυτό».

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B ΓΣΛ 1928

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com