ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Αποκαθηλώνουμε τους κυβερνητικούς αιρετούς, ιμάντες των διοικήσεων και του υπουργείου. Με τα σωματεία μας τις ΕΛΜΕ υπερασπίζουμε την εργασία μας και το δημόσιο σχολείο. Να ανατρέψουμε τα μνημόνια και την  πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Με αιρετούς αγωνιστές και συντονισμό των ΕΛΜΕ παρεμβαίνουμε μαχητικά στα Υ.Σ.

Οι εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια διεξάγονται σε μια περίοδο που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η κατάφωρη παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών. Η παραβίαση συντελείται πρώτιστα από το Υπουργείο Παιδείας που με  οδηγό τα πορίσματα του στημένου “εθνικού διαλόγου”  προχωρά στη νομοθέτηση αντιδραστικής τομής στην εκπαίδευση με τον “εγκαινιασμό” νέων ταξικών φραγμών. Ετοιμάζει  πανελλαδικού τύπου εξετάσεις μέσω της διαβόητης τράπεζας θεμάτων από το Γυμνάσιο (η τράπεζα θεμάτων που πανηγύριζαν την «κατάργησή» της)!! Προορίζει τη μεγάλη πλειοψηφία των 16αρηδων για τη φθηνή κατάρτιση και τη μαύρη εργασία της μαθητείας.

Υποβαθμίζει  τα  ΕΠΑΛ   συρρικνώνοντάς  τα  σε  τομείς και ειδικότητες  και  στέλνοντας  κατά  εκατοντάδες  τους  συναδέλφους   στην  μη  τυπική εκπαίδευση  των  ΙΕΚ.  Ταυτόχρονα,  ξεσηκώνει νέο τσουνάμι συγχωνεύσεων και κλεισίματος Γενικών Λυκείων. Επιχειρεί να δημιουργήσει ένα “αριστοκρατικό” Λύκειο για λίγους κι  “εκλεκτούς”.

Μεθοδεύει συστηματικά νέες ανατροπές στα εργασιακά μας δικαιώματα με αιχμή για μια ακόμα φορά το ωράριο. Προετοιμάζει την έξωση πολλών εκπαιδευτικών από τα Λύκεια. Η δήλωση του Α. Λιάκου ήταν ξεκάθαρη. Κάνει λόγο για το ξήλωμα δεκάδων ειδικοτήτων που “έχουν παρεισφρήσει” στα Λύκεια.

Και στο φόντο αυτής της πολιτικής διαφαίνεται για άλλη μια φορά η σκληρή αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των σχολείων καθώς θα συνδέεται με δείκτες και μαθησιακά αποτελέσματα. Οι μύθοι της “καλής αξιολόγησης” καταρρέουν για άλλη μια φορά, αφού οι εκπαιδευτικοί αν δεν μπορούν ή δε θέλουν να ακολουθήσουν το πλαίσιο θα οδηγούνται εκτός σχολικής τάξης. Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πως η αξιολόγηση είναι το εργαλείο εκείνο που οδηγεί στη χειραγώγηση, στην υποταγή και ανοίγει την πόρτα για τις απολύσεις. Οι προθέσεις του είναι απροκάλυπτες και κυνικές. Στο ίδιο το πόρισμα αναφέρεται πως “πρέπει να καμφθούν οι αντιστάσεις”. Θέλει τους εκπαιδευτικούς υποταγμένους και βαθιά διχασμένους απέναντι στην πολιτική εκείνη που συντρίβει το Δημόσιο Σχολείο, αποκλείει τη νέα γενιά από τη μόρφωση και τσακίζει τα εργασιακά δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας.

Η παραβίαση γίνεται κι από τα ίδια τα Υ.Σ. : α)  Με το βεβαρημένο παρελθόν των πελατειακών εξυπηρετήσεων. β) Με  την εφαρμογή των νέων αντιεκπαιδευτικών σχεδιασμών για την εξοικονόμηση προσωπικού (κατάργηση υπευθύνων εργαστηρίων, μείωση ωρών μαθημάτων, αναθέσεις «λάστιχο», κ.ά.). Είναι επιτακτική η ανάγκη τα σωματεία μας, οι ΕΛΜΕ, να παρέμβουν στο σύνολο των διεργασιών που συντελούνται στα Υ.Σ. σε βάρος του δημόσιου σχολείου και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και να εκλεγούν αιρετοί, όχι κυβερνητικοί εντολοδόχοι, αλλά αιρετοί που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματά  μας και το δημόσιο σχολείο.

Κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ – Κεφάλαιο μιλούν για “ανάπτυξη”, λεηλατώντας  δικαιώματα!

Εφαρμόζουν πλήρως όσα και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ψήφισαν (αντιασφαλιστικοί νόμοι,  συνεχής φοροληστεία, ΕΝΦΙΑ, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, απολύσεις…). Ετοιμάζουν νέο γύρο αντεργατικών μέτρων (κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα, ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις, ομαδικές απολύσεις και χτύπημα των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, κ.ά.), ώστε να αποτραπεί κάθε δυνατότητα συλλογικού αγώνα και διεκδίκησης για την ανατροπή της πολιτικής τους. Το «όραμα τους» μια κοινωνία της φτώχειας για τους πολλούς,  με άνεργους, ευέλικτους εργαζόμενους, χωρίς δικαιώματα!

Το  ΠΥΣΔΕ   Λάρισας  και  η  στάση των  αιρετών μας.

Πιστεύουμε  συνάδελφοι  πως  μια μαχητική, ανυπότακτη, αντιδιαχειριστική και ανεξάρτητη παρουσία στα YΣ που θα στηρίζεται σε ένα μαχητικό εκπαιδευτικό κίνημα, μπορεί να ορθώσει σοβαρά εμπόδια στο διοικητικό – κρατικό αυταρχισμό και στην προσπάθεια νομιμοποίησης των αντιεκπαιδευτικών μέτρων από τα Y.Σ. Μια παρουσία στα Υ.Σ. που θα λειτουργεί στα πλαίσια συλλογικών αρχών (προώθηση των αποφάσεων των ΕΛΜΕ και έλεγχος  από τον κλάδο, κατάργηση απόρρητου, δημοσιοποίηση – αποκάλυψη – αποχώρηση, διαρκής ενημέρωση, σύνδεση με την ΕΛΜΕ, εναλλαγή – ανακλητότητα – περιορισμός της εκπροσώπησης στις θητείες) μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση  του κινήματος. Στο  πλαίσιο αυτής  της λογικής οι  αιρετοί της  παραταξής μας στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας την προηγούμενη διετία προχώρησαν στις  παρακάτω  πρωτοπόρες, θεωρούμε, για  την περιοχή μας ενέργειες :

Α) Για  πρώτη  φορά  μετά  από περίπου δεκαπέντε  χρόνια  δημοσιοποίησαν τους  πίνακες Α΄ κενών και πλεονασμάτων παραδίδοντάς τους στο σωματείο ώστε  να γίνει  έλεγχος τους από το ΔΣ και τους  συναδέλφους.

Β) Για  δύο  συνεχόμενες  χρονιές  δημοσιοποίησαν και παρέδωσαν στο ΔΣ της ΕΛΜΕ τα μόρια και τις προτιμήσεις  των  συναδέλφων πριν τις  τοποθετήσεις σε  λειτουργικά  κενά ώστε  να  γίνει  πράξη η διαφάνεια (καραμέλα στο  στόμα πολλών αλλά ποτέ πράξη) και να αποφευχθούν φαινόμενα πελατειακών εξαρτήσεων και προστριβών μεταξύ  συναδέλφων.

Γ) Ενημέρωναν σταθερά το ΔΣ  της  ΕΛΜΕ  και  στήριξαν  τις  αποφάσεις  του  κλάδου μέσα  στο  Υπηρεσιακό Συμβούλιο με  στόχο  την  λειτουργία  του  σωματείου  σε  αγωνιστική  κατεύθυνση.

Συνάδελφοι, δεν έχουμε αυταπάτες για το ρόλο που διαδραματίζουν τα ΥΣ. Δεν μπορούμε, όμως, να αφήνουμε χιλιάδες καθηγητές στο έλεος των διοικήσεων και οι Υπηρεσιακές τους Μεταβολές  να ρυθμίζονται κατά το δοκούν. Οι αιρετοί της ΔΑΚΕ και των ΣΥΝΕΚ δεν θέλουν ούτε και μπορούν να σταματήσουν τις αυθαιρεσίες και την αυταρχική εξέλιξη των Υ.Σ. γιατί υλοποιούν τις κυβερνητικές επιλογές.Οι αιρετοί της ΔΑΚΕ και των ΣΥΝΕΚ, δέσμιοι των αντιεκπαιδευτικών μνημονιακών επιλογών των κομμάτων τους, διαχειρίζονται τα δικαιώματα των καθηγητών αποκλειστικά για συνδικαλιστικά και κομματικά οφέλη. Δεν έβγαλαν ποτέ καμία ανακοίνωση για τις αυθαιρεσίες των διοικήσεων όταν το κόμμα τους  ήταν στην κυβέρνηση. Τις συγκαλύπτουν για να συγκαλύπτονται κι οι δικές τους πελατειακές πρακτικές, γι’ αυτό και δεν ενημερώνουν ούτε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ, ούτε τον κλάδο για τις αποφάσεις των Υ.Σ. και τη στάση όλων των μελών του. Αδιάψευστος  μάρτυρας η στάση  των  αιρετών  της ΔΑΚΕ και των ΣΥΝΕΚ  στο  ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας αλλά  και  στα υπόλοιπα  ΠΥΣΔΕ πλην  της  Λάρισας. Κανείς  δεν  γνωρίζει  σε  όλη  τη  Θεσσαλία για  τις  αποφάσεις  του ΑΠΥΣΔΕ, πλήρης  συσκότιση!!!

Επιδιώκουμε με την εκλογική μας κάθοδο να εκφράσουμε ένα πλατύ ρεύμα αντίστασης στην πολιτική που εφαρμόζουν κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ στην εργασία και στην παιδεία και με τα σωματεία μας μπροστά, να αγωνιστούμε:

  • Ενάντια στις αυθαιρεσίες, τα ρουσφέτια και τη συνδιοίκηση.
  • Κόντρα στην παρακμή των κυβερνητικών αιρετών.
  • Για να μη γίνεται ο αιρετός γρανάζι της διοίκησης και άλλοθι συγκάλυψης του υπουργείου.
  • Ανασυγκροτούμε τα σωματεία μας, παρεμβαίνουμε στα  Υ.Σ. με  μαχητικό εκπαιδευτικό κίνημα.
  • Για αιρετούς αγωνιστές και όχι των διοικήσεων και των κυβερνήσεων  υποστηρικτές.
  • Όλα για όλους. Ισότητα, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη.  Οργανικές θέσεις για όλους.
  • Όλες οι αρμοδιότητες της λειτουργίας των σχολείων στους συλλόγους διδασκόντων.
  • Ανοιχτό δημόσιο σχολείο για όλα τα παιδιά.
  • Όχι στα παλιά και νέα μνημόνια – στο σύμφωνο  σταθερότητας της  Ε.Ε.
  • Για την ανατροπή της πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.

Ψηφίζουμε – στηρίζουμε

Για  ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ»

 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ  ΓΙΑ  ΠΥΣΔΕ  ΛΑΡΙΣΑΣ

Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο Ειδικότητα Σχολείο
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕ02 8ο  ΓΕΛ   ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΕ11 ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΛΤ  ΚΡΑΝΕΑΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΕ17.06 ΕΠΑΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΕ02 ΓΥΜΝΑΣΙΟ  &  ΛΤ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΑΣΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕ02 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΚΑΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕ04 7ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΚΟΝΤΕΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕ 17.02 7Ο ΕΠΑΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΚΡΙΤΣΙΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕ02 7  ΕΠΑΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΜΗΤΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕ02 14ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΕ17.02 1ο ΕΠΑΛ  ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΜΠΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕ04.04 3ο  ΓΕΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΝΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ08 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΕ01.02 6ο ΕΠΑΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕ18.33 7Ο ΕΠΑΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΕ03 6Ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΡΕΠΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕ02 ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΝΙΚΑΙΑΣ
ΣΙΑΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΕ18.13 1ο   ΕΠΑΛ  ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΕ02 ΜΟΥΣΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΟΥ ΜΑΓΔΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕ02 ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΤΣΙΜΠΟΛΗ ΚΙΚΗ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΠΕ01 1ο    ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΨΑΡΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕ 06 2ο ΕΠΑΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ

 

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ  ΓΙΑ  ΑΠΥΣΔΕ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο Ειδικότητα Σχολείο
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕ02 8ο ΓΕΛ   ΛΑΡΙΣΑΣ
ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΙΟΥ ΠΕ04.02 2ο ΓΕΛ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΕ03 ΓΕΛ  ΑΛΜΥΡΟΥ
ΔΙΒΡΑΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΕ11 ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΛΤ  ΚΡΑΝΕΑΣ
ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΠΕ18.10 ΕΠΑΛ  ΠΥΛΗΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΕ17.06 ΕΠΑΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΕ02 ΓΥΜΝΑΣΙΟ  &  ΛΤ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΑΣΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕ02 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ04,05 ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΚΑΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕ04 7ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΕ19 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΒΟΛΟΥ
ΚΟΝΤΕΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕ 17.02 7Ο ΕΠΑΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΚΛΙΑΦΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΕ06 1   ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΠΥΛΗΣ
ΚΡΙΤΣΙΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕ02 7  ΕΠΑΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΛΙΑΠΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕ01.17 1ο ΕΠΑΛ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ
ΜΑΣΤΡΟΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΕ09 ΕΠΑΛ  ΑΓΡΙΑΣ  ΒΟΛΟΥ
ΜΗΤΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕ02 14ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΕ17.02 1ο ΕΠΑΛ  ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΜΠΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕ04.03 3ο  ΓΕΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΝΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΕ08 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕ01.02 6ο ΕΠΑΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕ09 ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΠΑΠΑΡΣΕΝΗ-ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΝΑ ΗΛΙΑ ΠΕ06 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΙΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕ18.33 7Ο ΕΠΑΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΡΕΜΠΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΕ03 6Ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΡΕΠΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕ02 ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΝΙΚΑΙΑΣ
ΣΙΑΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΕ18.13 1ο   ΕΠΑΛ  ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΕ02 ΜΟΥΣΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ  ΛΑΡΙΣΑΣ
ΤΑΖΕ ΒΑΣΩ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΕ18.27 2Ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΟΥ ΜΑΓΔΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕ02 ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΤΣΙΜΠΟΛΗ ΚΙΚΗ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΠΕ01 1ο    ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΧΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕ01.11 ΕΠΑΛ  ΠΑΛΑΜΑ
ΨΑΡΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕ 06 2ο ΕΠΑΛ  ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ