ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Μεγάλο παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο της Αγιάς μεταξύ του τοπικού Δωτιέα και του Τυρνάβου 2005 με τις ομάδες που προέρχονται από το περυσινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας να αποδίδουν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο πιστοποιώντας ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τον Δωτιέα να έχει τη χαρά να προηγηθεί με πέναλτι στο 10′. Η συνέχεια όμως ανήκει στους παίκτες του Τυρνάβου που πίεσαν και κατόρθωσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τζιόλα στο 28′.

Από εκεί και πέρα είχαμε ένα αμφίρροπο ματς με τις δύο ομάδες να χάνουν κάποιες ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να το πετύχουν.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ είχαν οι παίκτες του Χρ. Λόλα στο 56′ όταν ο Τζιόλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Αγιάς και ο διαιτητής σφύριξε την εσχάτη των ποινών. Ο Τζιόλας ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στον Τύρναβο.

Μέχρι το τέλος το παιχνίδι κύλισε χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία και το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή κ. Τζήλο που ήταν άριστος βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Τύρναβος (Χρ. Λόλας): Γραβάνης, Ροντούλης, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Καλέσης (81′ Τσακνάκης), Βλιώρας, Ντονούδης, Τζιόλας, Πατσιωτός, Γανός, Γκαντρής (72′ Φιλίππου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ