ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90’ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!

Ματς απαγορευτικό για… καρδιακούς πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Φιλιππούπολη με τον τοπικό Απόλλωνα να επικρατεί με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τέρμα που σημειώθηκε στο 90’ της αναμέτρησης!

Ανώτεροι των Βολιωτών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες του Σ. Θεοδοσιάδη προηγήθηκαν μόλις στο 8’ όταν μετά από οργανωμένη επίθεση ο Σουλίδης έδωσε στον Καμπλιώνη, εκείνος σέντραρε και ο Σαχινίδης τελείωσε ιδανικά τη φάση γράφοντας το 1-0.

Η απάντηση για τους «ερυθρόλευκους» του Βόλου ήρθε στο 42’ με μπόλικη δόση τύχης καθώς ο Οικονόμου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στο πρόσωπο του Φυρινίδη για να αναπαυθεί τελικά στα δίχτυα του!

Στην επανάληψη οι Απολλωνιστές πίεσαν για το γκολ με τους Πέντα, Καμπλιώνη και Παπαδόπουλο να μην τα καταφέρνουν στην τελική προσπάθεια, ωστόσο το «γόρδιο δεσμό» ήρθε να λύσει στο 90’ ο Σάββας, όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού Βόλου.

Προς στιγμήν σημειώθηκε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τους Κωστόπουλο και Αγρόδημο να τα λένε σε έντονο ύφος, ωστόσο η επέμβαση των δύο προπονητών έδωσε τέλος στην αψιμαχία, με τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει με το σφύριγμα της λήξης τη μεγάλη νίκη!

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας, Αγρόδημος, Κυριάκος (76′ Γεωργίου), Πέντα, Σαχινίδης (90’+2 Ανδρέου), Σουλίδης (69′ Διβανές), Καμπλιώνης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ