ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ «ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ» ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

11 Ομοσπονδίες και 100 Αγροτικοί Σύλλογοι έδωσαν το παρόν στη Νίκαια

«Τα αγροτικά προβλήματα παραμένουν οξυμένα, ωστόσο ισχυρή παραμένει και η αγωνιστική μας διάθεση, προκειμένου να βγούμε για μια ακόμη φορά στους δρόμους διεκδικώντας την ίδια μας την επιβίωση».

mploka1Με τα λόγια αυτά υποδέχτηκε εκπροσώπους από 11 Ομοσπονδίες και 100 Αγροτικούς Συλλόγους από ολόκληρη τη χώρα ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝ Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας, με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Αγρότες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, αλλά και από την Κέρκυρα, την Πελοπόννησο και αλλού άσκησαν δριμεία κριτική στην αγροτική πολιτική της κυβέρνησης, ενώ μέσα στο Δεκέμβριο αναμένονται και οι πρώτες περιφερειακές κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου.

Αφήνοντας αιχμές για αγροτοσυνδικαλιστές που όπως είπε «με τη στάση τους υπονομεύουν τον αγώνα «στρώνοντας χαλί» στην κυβέρνηση», ο Β. Μπούτας ξεκαθάρισε πως θα πραγματοποιηθούν νέες αγωνιστικές παρεμβάσεις σε ΕΛΓΑ-ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ στα τέλη Ιανουαρίου θα πρέπει να αναμένεται η νέα εμφάνιση των τρακτέρ στους δρόμους.

Ειρήνη Παπουτσή

mploka4

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ