ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 2/11 ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Λάρισας, καλεί τα μέλη του να πάρουν μαζικά μέρος στο Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο ενάντια στην ανεργία και για την προστασία του εργατικού λαϊκού εισοδήματος, την Τετάρτη 2 Νοέμβρη, στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Λάρισας πήρε απόφαση να συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας μαζί με τα δεκάδες σωματεία του εργατικού λαϊκού κινήματος που δεν σκύβουν το κεφάλι, που θέλουν να αντισταθούν στην βάρβαρη πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία συνεχίζει την αντεργατική επίθεση από εκεί που την άφησαν οι προηγούμενοι  και προσθέτει νέα δυσβάσταχτα μέτρα.

Νέες ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματα, νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις σε κοινωνικές παροχές. Ομαδικές απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις, πλειστηριασμοί και ο κατάλογος των θυσιών για την ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου δεν έχει τέλος.

Οι πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με το ΕΦΑΠΑΞ, το ΤΑΠΙΤ, οι απολύσεις που έχουν εξαπολύσει μεγαλοεπιχειρήσεις του κλάδου μας, οι μειώσεις στους μισθούς μας, αποδεικνύουν τις προθέσεις της συγκυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου έχουν και πείρα και γνώση, για να τσακίσουν κάθε εχθρική προς τα συμφέροντά τους ενέργεια.

Ήρθε η ώρα να πούμε τέλος οι θυσίες για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

Απαιτούμε όσα μας στέρησαν, όσα μας έκλεψαν, όσα με βίαιο τρόπο μας κατάργησαν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ