Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΧΟΡΤΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

Από το δήμο Τυρνάβου και πιο συγκεκριμένα από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας πήραμε επιστολή απάντηση για το δημοσίευμα της σελίδας paidis.com σχετικά τον πρόεδρο που κούρεψε το χορτάρι στο γήπεδο του Αμπελώνα.

Η απάντηση αναφέρει τα εξής:

“Ο Πρόεδρος και η υπογραφή του

κ. Παιδή σχετικά με ανάρτησή σας που αναφέρεται στον πρόεδρο του Αμπελωνιακού,  σας στέλνουμε προς δημοσίευση το έγγραφο του Δήμου Τυρνάβου με Αρ. Πρωτ. 14810 που υπέγραψε ο πρόεδρος στις 26/09/2016.xortari

Αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε το έγγραφο γιατί η παρουσίαση από πλευράς σας  παρουσιάζει κενά γιατί μάλλον στηρίζεται σε μονομερή, ελλιπή και στρεβλή ενημέρωσή σας. Πιστεύουμε ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού να μην δειλιάσει, να αναλάβει την ευθύνη, να κάνει τις ανάλογες διορθώσεις και να ενημερώσει σωστά τους υπόλοιπους διοικούντες της ομάδας και τους φίλους του Αμπελωνιακού. Σε κάθε περίπτωση όμως ο Δήμος όπως κάνει πάντα και με όλους, τρέχει και καλύπτει τις όποιες αδυναμίες έχουν οι διοικήσεις των συλλόγων και είναι δίπλα στην προσπάθειά τους.

Η απάντηση του paidis.com

Επειδή δεν αποφύγατε τους χαρακτηρισμούς για μονομερή, ελλιπή και στρεβλή ενημέρωση της σελίδας, σας ενημερώνουμε ότι για να βγει στον αέρα το ρεπορτάζ μιλήσαμε με μέλη της διοίκησης της ομάδας που υποστήριξαν ότι ο δήμος έδωσε στην ομάδα ένα μηχάνημα που από την πρώτη κιόλας ημέρα χάλασε και ότι και η μοναδική επισκευή που έγινε συνέβαλε στο να λειτουργήσει για μία ακόμη φορά. Επιπλέον εξέφρασαν απορία για το πώς είναι δυνατόν να παραχωρείται δημοτική περιουσία σε ένα σύλλογο ζητώντας του να αναλάβει τη συντήρησή του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ