ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

Η πρόσκληση σε γενική συνέλευση την Πέμπτη 3/11 από τη διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλαθλοι, γονείς των παιδιών του Αμπελωνιακού και τοπικοί άρχοντες και φορείς, σας καλούμε μέσα απ’ αυτή την ανοιχτή επιστολή να έρθετε πιο κοντά στην ομάδα της πόλης μας.

Γίνεται εξαιρετική δουλειά φέτος στο σύλλογό μας, με 100 και πλέον ενεργούς αθλητές που ξεκινάνε από την ηλικία των 5 ετών, με ελπίδες και όνειρα να δημιουργηθεί κάτι για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι, που αν το διαφυλάξουμε όπως πρέπει, θα κληρονομήσουν οι επόμενες γενιές ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο πλήρως οργανωμένο, με εγκαταστάσεις επιπέδου, με κοινωνική προσφορά και ο οποίος θα δίνει σημαντική διέξοδο στους νέους του τόπου αλλά και την ουσιαστική ευκαιρία να προχωρήσουν σαν αθλητές ακόμη πιο ψηλά .

Οι άνθρωποι του συλλόγου, αυτοί οι λίγοι που συμμετέχουν ενεργά, αφιερώνουν όλο τους το είναι σ’ αυτή την προσπάθεια και έχουν πετύχει πολλά. Απομένουν, όμως, πολύ περισσότερα να επιτευχθούν. Το φετινό, δύσκολο εγχείρημα, το οποίο περιλαμβάνει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων, χωρίς τις σπατάλες των προηγουμένων ετών, με λάθη που κάναμε όλοι μας, με επένδυση στην υποδομή και το μέλλον, δεν θα πετύχει αν δεν αλλάξει η στάση και συμπεριφορά όλων μας απέναντι στο σύλλογο. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν δεν αρκούν για να χτίσουν και να οργανώσουν όλο αυτό το οικοδόμημα που ονειρευόμαστε.

Ο Αμπελωνιακός δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση και φυσικά δεν ανήκει ούτε στον εκάστοτε πρόεδρο, ούτε στις διοικήσεις που περνάνε.

Ο Αμπελωνιακός ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε όλο το λαό της πόλης του Αμπελώνα και έχει ανάγκη τη βοήθεια και ενεργό συμμετοχή του λαού, αλλά έχει και πολλά να ανταποδώσει.

Έχει επίσης, την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των τοπικών αρχών αλλά και της κεντρικής εξουσίας γιατί καλύπτει ουσιαστικές ανάγκες των πολιτών τις οποίες δεν καλύπτει ως όφειλε η Πολιτεία. Αυτή η στήριξη των αρχών, μετά λύπης μας λέμε ρητά και κατηγορηματικά, δεν υπάρχει.

Σας καλούμε όλους, λοιπόν,  να έρθετε πιο κοντά στην ομάδα του τόπου μας, να εγγραφείτε ως ενεργά μέλη του συλλόγου, να συμμετέχετε στις διαδικασίες του συλλόγου όσο ο καθένας μπορεί και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε αλλά και να εργαστούμε για ένα αποτέλεσμα για το οποίο θα είμαστε πραγματικά υπερήφανοι.

Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών την ερχόμενη Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Νέο Δημαρχείο Αμπελώνα στην οποία ελπίζουμε και περιμένουμε για   τη συμμετοχή όλων των ενεργών πολιτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ