ΟΙ «ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ Η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

«Κεραυνούς» κατά της κυβέρνησης και οξεία κριτική για τους αποκλεισμούς μέσων και τις περίφημες τηλεοπτικές άδειες είχε το «μενού» των δηλώσεων Βενιζέλου προς τους Λαρισαίους δημοσιογράφους, με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μη χάνει στη συνέχεια και την ευκαιρία για μια βόλτα στο Α’ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας.

Στο πλευρό του πάντα οι γνωστοί «σύντροφοι απ’ τα παλιά» Σάββας-Καραμπάτσας-Μακρής, συνεργάτες του αλλά και η σύζυγός του, που τον συνόδευσε στη Λάρισα.

Έλειψε ωστόσο ο γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ, λόγω υποχρεώσεων, αφού «έτρεχε» μεταξύ άλλων τα επικοινωνιακά της εκδήλωσης και της παρουσίας Βενιζέλου.

Στις 15.30 μαθαίνουμε ενημερώθηκαν με sms στα κινητά τους οι συνάδελφοι για δηλώσεις που θα γινόταν 16.20 παρακαλώ (!), γνωστό άλλωστε για τη συνέπειά του το κίνημα, με αποτέλεσμα να τρέχουν τελευταία ώρα οι συνάδελφοι.

Είπαμε, το δικό μας τηλέφωνο δεν ήχησε πότε, αν και όπως μαθαίνουμε ο ίδιος γραμματέας ήταν που έστειλε μήνυμα μέχρι και στο παροπλισμένο κινητό του ανύπαρκτου πλέον δημοσιογραφικού τομέα τοπικού καναλιού!!

Ασθμαίνων ο μοναδικός καμεραμάν της Λάρισας έτρεχε να προλάβει «στολίζοντας» κατάλληλα μέλος της Νομαρχιακής που βρέθηκε στο διάβα του.

Βλέπετε τις κάμερες και ακόμη καλύτερα όταν δεν συνοδεύονται από «ενοχλητικούς» ρεπόρτερ τις θέλουμε, πάντα στο πλαίσιο της ανάκαμψης βεβαίως-βεβαίως…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ